Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ λόγος που καθυστερεί τον απολογισμό έργου η διοίκηση Μανδαλιανού…

Ο λόγος που καθυστερεί τον απολογισμό έργου η διοίκηση Μανδαλιανού…

Φαγώθηκαν ορισμένοι κακοπροαίρετοι και κατηγορούν την καλύτερη και παραγωγικότερη διοίκηση που πέρασε από τον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου γιατί δεν κάνει απολογισμό του έργου της. Μάλιστα την κατηγορούν και γι’ αυτό το ζήτημα ότι έχει δώσει εκατό ημερομηνίες, τις οποίες όμως δεν τήρησε.

Είναι αλήθεια ότι η διοίκηση Μανδαλιανού και ο ίδιος ο δήμαρχος έδωσαν πολλές ημερομηνίες δεσμευόμενοι πως σ’ αυτές θα κάνουν απολογισμό του έργου τους, αλλά το γεγονός ότι τελικά δεν τον έκαναν δεν ήταν γιατί εμπαίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες.

Υπάρχει μια πληροφορία ότι ο απολογισμός των έργων της διοίκησης Μανδαλιανού δεν γίνεται για να μην ματιαστούν τα έργα, όπως οι εργασίες για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ της Πολεοδομίας Ευόσμου γίνονται με κλειστές πόρτες για να μην ματιαστεί το ΚΕΠ.

Ίσως να ισχύει και η παραπάνω πληροφορία, αλλά η αλήθεια είναι πως για να γίνει απολογισμός τόσων έργων της διοίκησης Μανδαλιανού χρειάζεται ολόκληρη εβδομάδα. Σκέφτονταν τα στελέχη της διοίκησης να κάνουν τον απολογισμό την Εβδομάδα των Παθών, αλλά εκείνη είναι εβδομάδα αφιερωμένη στις επιταγές της Elpedison.

Έτσι μάλλον ο απολογισμός του έργου της διοίκησης Μανδαλιανού θα γίνει το Νοέμβριο αφού η διοίκηση κατάφερε να μείνει ελεύθερο επί μία εβδομάδα το Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Κορδελιό. Επί μία εβδομάδα νυχθημερόν ο δήμαρχος και τα στελέχη της διοίκησής του θα εκθέσουν το σπουδαίο και μεγάλο έργο τους στο Πολυλειτουργικό και ο απολογισμός θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Ερωτήσεις θα μπορούν να υποβάλλουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δημότες για τον απολογισμό μέσω e-mails, στα οποία η διοίκηση Μανδαλιανού θα απαντήσει τη Δευτέρα Παρουσία.

Τσάρλυ

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της «Αγκίδας» για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έξωση του ΚΕΠ
Κανονικός εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΚΕΠ
Ο δήμαρχος ενέπαιζε επί ενάμιση χρόνο το Δημοτικό Συμβούλιο με τις δωροεπιταγές της Elpedison
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ