Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανονικός εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΚΕΠ

Κανονικός εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΚΕΠ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης ρώτησε τη διοίκηση Μανδαλιανού για το χώρο που πρέπει να διαμορφωθεί στην Πολεοδομία Ευόσμου ώστε να στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης ρώτησε συγκεκριμένα αν μπορεί η διοίκηση να δώσει ημερομηνία για τη λειτουργία του ΚΕΠ, γιατί σ’ έναν τόσο μεγάλο δήμο κάποτε πρέπει να ανοίξει και να λειτουργήσει προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Στον κύριο Αλεξανδρίδη απάντησε πρώτα ο κύριος Σωτηράκης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, και είπε πως είναι μέσα στο κτήριο ο εργολάβος και δουλεύει. Ο κύριος Σωτηράκης τόνισε πως ο εργολάβος δουλεύει με κλειστές πόρτες για να μην τον ματιάσουνε. Το ευφυολόγημα του κυρίου Σωτηράκη ήταν απάντηση σε σχόλιο δημοτικού συμβούλου πως αφού γίνονται εργασίες μέσα στο χώρο γιατί οι πόρτες είναι κλειστές.

Κατόπιν απάντησε ο Νέστορας Λαφαζανίδης, αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα ΚΕΠ, για να πει πως απάντησε ο κύριος Σωτηράκης και να συμπληρώσει πως έχει αναλάβει ο ανάδοχος και διαμορφώνει το ΚΕΠ.

Τελευταίος για το ΚΕΠ απάντησε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός ο οποίος τόνισε ότι «για το ΚΕΠ απαντήθηκε».

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι δηλαδή συνέκλιναν στο γεγονός ότι ο εργολάβος δουλεύει για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ με κλειστές πόρτες για να μην τον ματιάσουν. Ημερομηνία για την ολοκλήρωση των εργασιών δεν έδωσαν γιατί προφανώς αυτό θα εξαρτηθεί από το αν μπορέσουν κάποιοι να ματιάσουν τον εργολάβο ακόμα και με κλειστές πόρτες.

Δεν ξέρουμε αν μέσα στο κτήριο είναι ο εργολάβος και δουλεύει. Αυτό που ξέρουμε είναι πως η διοίκηση του δήμου δουλεύει κανονικότατα τον κόσμο. Ο εμπαιγμός του Δημοτικού Συμβουλίου, των κατοίκων και των δημοτών από σύσσωμη τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει τελειωμό.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ