Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν πλήρωσε με δωροεπιταγές τη διαμόρφωση του ΚΕΠ;

Γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού δεν πλήρωσε με δωροεπιταγές τη διαμόρφωση του ΚΕΠ;

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, συμπλήρωσε χθες έναν χρόνο κλειστό μετά από την έξωση που υπέστη εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Με απόλυτη ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού επί ένα χρόνο δεν διαμορφώθηκε ο χώρος στην Πολεοδομία Ευόσμου για να στεγάσει το ΚΕΠ.

Χίλιες δυο δικαιολογίες της διοίκησης Μανδαλιανού για το λόγο που δεν κατάφεραν έναν ολόκληρο χρόνο να κάνουν μια ψωροδιαμόρφωση του ΚΕΠ.

Αναρωτιόμαστε γιατί η διοίκηση του δήμου δεν πήρε χορηγία σε δωροεπιταγές από καμία πρόθυμη βιομηχανία ώστε να τελειώσει το ΚΕΠ σε χρόνο ρεκόρ, αφού οι δωροεπιταγές ούτε χρειάζεται να εγγραφούν στα βιβλία του δήμου ούτε να ελεγχθούν από κανέναν.

Θα μπορούσε με αυτές τις δωροεπιταγές να πληρώσει συνεργείο εργατών. Δεν γνωρίζουμε βέβαια εάν θα μπορούσε να πληρώσει με δωροεπιταγές τα ασφαλιστικά ταμεία και τα υλικά για τη διαμόρφωση του ΚΕΠ. Γι’ αυτό θα μπορούσε να ρωτήσει την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου και να μας παρουσιάσει την απάντησή της ενάμιση χρόνο μετά.

Κώστας Καρακώστας

Ο δήμαρχος ενέπαιζε επί ενάμιση χρόνο το Δημοτικό Συμβούλιο με τις δωροεπιταγές της Elpedison
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ