Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠούτιν και Ερντογάν προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πούτιν και Ερντογάν προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες πήρε φωτιά η ίδια χωματερή ογκωδών απορριμμάτων

Ξανά τα ίδια από την αρχή επί ημερών της διοίκησης Μανδαλιανού. Ξύπνημα τα ξημερώματα με πονοκέφαλο από την κάπνα. Δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες. Δεν σηκώνεσαι καν από το κρεβάτι. Πιστεύεις ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι απλά έγινες εμμονικός. Ξανακοιμάσαι μέχρι που ξημερώνει και σηκώνεσαι για να διαπιστώσεις πως δεν είσαι εμμονικός, ούτε και ονειροπαρμένος. Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες πήρε φωτιά η ίδια άτυπη χωματερή ογκωδών απορριμμάτων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Πριν προλάβεις να εκτονωθείς κατεβάζοντας διαβόλους και τριβόλους, βλέπεις τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου να περιδιαβαίνει τους τηλεοπτικούς σταθμούς και να δηλώνει πως μπορεί να επρόκειτο για εμπρησμούς προκειμένου να αμαυρωθεί η εικόνα του δήμου. Εγώ θα προσθέσω και προκειμένου να αμαυρωθεί το σπουδαίο έργο της διοίκησης Μανδαλιανού.

Αφού όμως τη Δευτέρα, για πρώτη φορά, πήρε φωτιά το συγκεκριμένο οικόπεδο, τι έκανε ο κύριος δήμαρχος και η διοίκησή του ώστε να αποτρέψουν την περίπτωση επανάληψής της; Τι μέτρα πήρε η διοίκηση Μανδαλιανού για να μην πνιγούμε ξανά στον καπνό; Έκανε κάποια ενέργεια η διοίκηση Μανδαλιανού για να μην φτάσουμε να καταγγέλλει σήμερα ο δήμαρχος εμπρησμούς;

Οι κάτοικοι του δήμου έχουν συνηθίσει μετά από τρία χρόνια διοίκησης Μανδαλιανού να ακούνε πως για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει στο δήμο φταίνε κάποιοι άλλοι, αλλά ποτέ η διοίκηση Μανδαλιανού. Λόγια στον αέρα περί πιθανότητας εμπρησμού για να αμαυρωθεί η εικόνα του δήμου. Για άλλη μια φορά πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Τι έκανε τρία χρόνια η διοίκηση Μανδαλιανού για να πάνε τα ογκώδη απορρίμματα σε κατάλληλο χώρο; Τίποτα. Τώρα ψάχνει οικόπεδο.

Κάποιοι λοιπόν θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα του δήμου. Ποιοι; Οι διπλανοί δήμοι για να μην έρχονται τουρίστες στο δήμο μας να πάρουν καθαρό αέρα και να πηγαίνουν σ’ εκείνους; Ή θέλουν να αμαυρώσουν την εικόνα της διοίκησης του δήμου οι εντόπιοι πολιτικοί της αντίπαλοι; Ποιους εννοεί ο κύριος Μανδαλιανός με τη γενική κατηγορία που εκτόξευσε περί εμπρησμών που θέλουν να  αμαυρώσουν την εικόνα του δήμου;

Εμείς πάλι νομίζουμε πως οι φωτιές στη χωματερή των ογκωδών απορριμμάτων ήταν έργο του Πούτιν και του Ερντογάν που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τη διοίκηση Μανδαλιανού, επειδή δεν είναι φίλα προσκείμενη προς εκείνους, και να βοηθήσουν να κερδίσει τις εκλογές κάποιος δήμαρχος που θα είναι του χεριού τους.

Σ.

Βρωμάνε τα σπίτια από τη φωτιά στη χωματερή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή
Η διοίκηση Μανδαλιανού που θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη απορρίμματα…
Η νέα φωτιά στη χωματερή ογκωδών είναι αποτέλεσμα κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ