Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ νέα φωτιά στη χωματερή ογκωδών είναι αποτέλεσμα κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού

Η νέα φωτιά στη χωματερή ογκωδών είναι αποτέλεσμα κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δίνει σήμερα συνεντεύξεις στα Μέσα Ενημέρωσης και ρίχνει την ευθύνη σε εμπρηστές για τη δεύτερη φωτιά μέσα σε τρεις μέρες στην άτυπη χωματερή του δήμου.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν οι φωτιές που ξέσπασαν στο χώρο με τα ογκώδη απορρίμματα, δίπλα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου, ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικών ενεργειών.

Αυτό όμως που γνωρίζουμε είναι πως αυτός ο χώρος δεν θα έπρεπε να υπάρχει εκεί, δεν είναι νόμιμη χωματερή και υπεύθυνη για την ύπαρξή του είναι η παράταξη Μανδαλιανού που διοικεί το δήμο τα τελευταία τρία χρόνια.

Από την αρχή της θητείας της η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε επαφές και έβγαζε ανακοινώσεις για συμπράξεις με όμορους δήμους όσον αφορά τη διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων. Δεν είδαμε απολύτως τίποτα.

Πριν από δύο χρόνια ξέσπασε φωτιά σε έναν τέτοιο χώρο με πεταμένα ογκώδη απορρίμματα. Μεγάλα λόγια και τότε πως η διοίκηση θα έλυνε το πρόβλημα, πως έψαχνε λύση, πως χρειαζόταν λίγος χρόνος. Πέρασαν δύο χρόνια.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έταξε πολλά και δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα να διαφημίζει ασφαλτοστρώσεις, ωρίμανση έργων, πράσινες διαδρομές, πράσινες αναπτύξεις και πράσινα άλογα.

Σήμερα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, βρήκε τους υπαίτιους των πυρκαγιών στο χώρο με τα ογκώδη απορρίμματα και μίλησε για εμπρηστές χωρίς να τους κατονομάσει γιατί δεν τους ήξερε. Ο κύριος δήμαρχος όμως δεν μίλησε για τον υπεύθυνο της ύπαρξης αυτού του άθλιου χώρου, με πρόσβαση στον καθένα, χωρίς φύλαξη, μέσα σε κατοικημένη περιοχή, τον οποίο υπεύθυνο θα μπορούσε να κατονομάσει γιατί είναι ο ίδιος του ο εαυτός.

Οι φωτιές στο συγκεκριμένο χώρο είναι η κορυφή τους παγόβουνου. Εάν τη φωτιά την έβαλαν εμπρηστές, ευθύνονται μερικώς για την κορυφή του παγόβουνου. Για την ύπαρξη και τη μεγέθυνση του παγόβουνου είναι υπεύθυνη η διοίκηση Μανδαλιανού, όπως ευθύνεται και για το γεγονός ότι σ’ αυτόν το χώρο είχε πρόσβαση ο καθένας. Όλα τα άλλα είναι για να ξεφύγουν από τις ευθύνες τους. Ακόμα και μετά την πρώτη φωτιά τη Δευτέρα δεν πήραν κανένα μέτρο για να μην έχουμε τα ίδια σήμερα.

Όλα στον αυτόματο από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να επιτίθενται σφοδρά σε όποιον τους κάνει κριτική. Δεν θα περίμενε κανείς και τίποτα διαφορετικό από τους συνοδοιπόρους του kostas papaioannou.

Κιμ. Ο.

Πούτιν και Ερντογάν προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Βρωμάνε τα σπίτια από τη φωτιά στη χωματερή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή
Η διοίκηση Μανδαλιανού που θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη απορρίμματα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ