Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒρωμάνε τα σπίτια από τη φωτιά στη χωματερή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Βρωμάνε τα σπίτια από τη φωτιά στη χωματερή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Η κατάσταση σε ακτίνα τουλάχιστον ενός χιλιομέτρου από την άτυπη χωματερή ογκωδών απορριμμάτων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, που πήρε φωτιά, είναι τραγική. Τα σπίτια βρωμάνε και όσοι έχουν προβλήματα άσθματος υποφέρουν.

Η κατάσταση κοντά στη χωματερή είναι αποπνικτική, αφού ακόμη βρωμάει η καπνίλα από την πυρκαγιά που έκαψε πλαστικά και συνθετικά που βρίσκονταν στο χώρο. Απορεί κανείς για το τι κατάσταση επικρατεί στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών που υπάρχουν γύρω από τη χωματερή.

Στην ίδια τη χωματερή, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πήρε φωτιά μόνο η αριστερή πλευρά. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στη δεξιά πλευρά, που μάλλον έχει και τα περισσότερα ογκώδη απορρίμματα. Παραμένει δηλαδή ο κίνδυνος να ζήσουμε το ίδιο χάλι ξανά.

Όπως επίσης βλέπετε στις φωτογραφίες, η άτυπη χωματερή του δήμου δεν έχει περίφραξη. Στο χώρο, δηλαδή, έχει πρόσβαση όποιος θέλει. Σ’ έναν χώρο που παίρνοντας φωτιά δημιουργεί χάος στο δήμο, μπορεί να μπει και να βγει όποιος θέλει.

Τα σπίτια μας βρωμάνε από την καπνίλα. Μπαίνουμε, βγαίνουμε μήπως και φταίνε οι υποκειμενικές μας μύτες που μυρίζουν τη βρώμα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Τα σπίτια μας συνεχίζουν να βρωμάνε.

Στην επιβαρυμένη ατμόσφαιρα από τη δυσοσμία, για την οποία η διοίκηση του δήμου δεν κάνει τίποτα, στην επιβαρυμένη ατμόσφαιρα από τους ρύπους, τις τιμές των οποίων δεν γνωρίζουμε από την 1η Απριλίου και η διοίκηση δεν κάνει τίποτα για να τους μάθουμε, ήρθε να προστεθεί και η ρύπανση από τη φωτιά στην άτυπη χωματερή του δήμου.

Δεν περιμένουμε από τη διοίκηση Μανδαλιανού να αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό. Δεν θυμόμαστε να ανέλαβε και καμία ευθύνη για τίποτα. Η διοίκηση Μανδαλιανού κυλάει το χρόνο προς τις εκλογές για να επανεκλεγεί, όχι προσπαθώντας να κάνει κάτι θετικό για το δήμο αλλά στηρίζοντας τις ελπίδες της στις συγκρούσεις της αντιπολίτευσης.

Σ.

ΥΓ. Η άτυπη χωματερή μπορεί να ενταχθεί από τη διοίκηση Μανδαλιανού στις πράσινες διαδρομές που σχεδιάζει και τις οποίες οι πολίτες θα μπορούν να περιδιαβαίνουν καβάλα στα πράσινα άλογα!!

Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή
Η διοίκηση Μανδαλιανού που θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη απορρίμματα…
Πούτιν και Ερντογάν προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Η νέα φωτιά στη χωματερή ογκωδών είναι αποτέλεσμα κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ