Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού που θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη...

Η διοίκηση Μανδαλιανού που θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη απορρίμματα…

Η διοίκηση Μανδαλιανού θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη απορρίμματα. Τελικά δεν κατάφερε ούτε από τα ογκώδη απορρίμματα να τον σώσει.

Τον Οκτώβριο του 2019 λίγο μετά την εκλογή νέων διοικήσεων στους δήμους, συναντήθηκαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Δεμερτζής, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά Αθανάσιος Λαζαρίδης και η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου Σοφία Δημητριάδου, συζήτησαν τα μεγάλα και κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις δήμοι στους τομείς της ανακύκλωσης, της διαχείρισης των  ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών και συμφώνησαν πως με τη σύμπραξη δυνάμεων μπορεί να δημιουργηθεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον, ώστε να διεκδικηθούν και να δρομολογηθούν λύσεις που θα ανακουφίσουν και τους τρεις δήμους.

Στις 12 Μαΐου 2020 είχε ξεσπάσει φωτιά εντός οικοπέδου στο οποίο υπήρχαν ξηρά χόρτα, πεταμένα κλαδιά, λάστιχα αυτοκινήτων και διάφορα ογκώδη απορρίμματα. Ο αντιδήμαρχος τότε είχε δεσμευτεί πως εντός 10 ημερών θα καθαρίζονταν όλα τα οικόπεδα άνωθεν της περιφερειακής οδού που είχαν κλαδιά και ογκώδη απορρίμματα.

Τότε η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν νέα. Από τότε πέρασαν πάνω από δύο χρόνια, η διοίκηση Μανδαλιανού πάλιωσε, αλλά οι κάτοικοι έζησαν και πάλι τα ίδια με φωτιά σε άτυπη χωματερή ογκωδών απορριμμάτων του δήμου. Η διοίκηση Μανδαλιανού το μόνο που κατάφερε να κάνει καλά τα τρία χρόνια της διοίκησής της είναι η προπαγάνδα. Θα μείνει στην ιστορία ως η παράταξη που συμπορεύτηκε με τον kostas papaioannou.

Για την μεταφορά των ογκωδών αντικειμένων εκτός κατοικημένης περιοχής δεν έκανε τίποτα. Τα παχιά λόγια περί συνεργασίας των τριών δήμων, στην αρχή της διοικητικής τους θητείας, έμειναν παχιά λόγια. Έκτοτε δεν ξέρουμε τι ενέργειες έγιναν για όλες εκείνες τις συζητήσεις. Η διοίκηση Μανδαλιανού επάξια έχει κατακτήσει την κορυφή στα παχιά λόγια και στις φωτογραφίες.

Πριν από 2 χρόνια, για τη φωτιά στο οικόπεδο με τα ογκώδη αντικείμενα έφταιγαν οι προηγούμενοι γιατί η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν νέα. Σίγουρα και τώρα πάλι οι προηγούμενοι θα φταίνε. Ακόμα και αν η διοίκηση Μανδαλιανού επανεκλεγεί και ξεσπάσει άλλη παρόμοια φωτιά πάλι οι πιο προηγούμενοι θα φταίνε. Η διοίκηση Μανδαλιανού θα είναι πάντα νέα και ως τέτοια θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε για να έχουν τα στελέχη της το κεφάλι τους ήσυχο, ο δήμος να πάει ολοταχώς προς τα πίσω και να ζήσουμε εμείς κακά και εκείνοι καλύτερα.

Κιμ. Ο.

Η νέα φωτιά στη χωματερή ογκωδών είναι αποτέλεσμα κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού
Πούτιν και Ερντογάν προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Βρωμάνε τα σπίτια από τη φωτιά στη χωματερή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή
Ενώνουν τις δυνάμεις τους στους τομείς της καθαριότητας και της ανακύκλωσης οι Δήμοι Κορδελιού Ευόσμου, Παύλου Μελά και Ωραιοκάστρου
«36 μέρες μετά την πυρκαγιά άνωθεν της περιφερειακής δεν έχει γίνει καμία ενέργεια καθαρισμού»
«Αν πεις ψεύτες του εκλεκτούς της “Νέας Πνοής” θα παρεξηγηθούν αντί να ντρέπονται»
«Με αυτήν την δημοτική αρχή σε αποσύνθεση, ΑναΠΝΟΗ δεν πρόκειται να πάρουμε»
Οικόπεδα περιφραγμένα γεμάτα χόρτα δίπλα σε οικοδομές άνωθεν της περιφερειακής
Απομακρύνονται άμεσα τα ογκώδη απορρίμματα από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ