Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧάθηκαν αντιδήμαρχοι και βρέθηκαν στο Κιάτο…

Χάθηκαν αντιδήμαρχοι και βρέθηκαν στο Κιάτο…

Ο λόγος που ο Κώστας Σωτηράκης βρίσκεται στην Αθήνα…

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Αυγούστου 2022, απουσίαζε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κώστας Σωτηράκης απουσίαζε γιατί λείπει στην Αθήνα, όπου θα επισκεφτεί πέντε υπουργεία προκειμένου να διευθετήσει εκκρεμότητες υπηρεσιακού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κάθοδος του αντιδημάρχου στην Αθήνα ήταν επιβεβλημένη γιατί τον Ιούλιο η διοίκηση έστειλε τους αρμόδιους αντιδημάρχους να επισκεφτούν τα συγκεκριμένα υπουργεία, αλλά χάθηκαν και βρέθηκαν στο Κιάτο.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν τότε ο κύριος Σωτηράκης είναι τυχερός αφού το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κατέβει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τα υπουργεία και όχι να κατέβει και στο Κιάτο για να βρει τους αντιδημάρχους. Προφανώς οι αντιδήμαρχοι βρήκαν το δρόμο να γυρίσουν πίσω.

Εάν οι πληροφορίες είναι έγκυρες και ο Κώστας Σωτηράκης βρίσκεται στην Αθήνα όχι μόνο για θέματα της δικής του αντιδημαρχίας, καλά το χειρίζεται. Όταν επιστρέψει μπορεί να πάρει το λόγο, σε κάποια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κάποιος συνάδελφός του από τη διοίκηση και για να δικαιολογήσει την καθυστέρηση ενός θέματος να απαντήσει, πάνω κάτω, ότι φταίει ο Σωτηράκης που δεν έκανε αυτά που όφειλε να κάνει.

Πιν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ