Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή

Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή

0
Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά σε χωματερή

Πνίγηκε στον καπνό ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου από φωτιά που ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα στη χωματερή με τα ογκώδη απορρίμματα άνωθεν της περιφερειακής οδού κοντά στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου και στα Κοιμητήρια.

Οι κάτοικοι του δήμου που κοιμήθηκαν με ανοιχτές μπαλκονόπορτες και παράθυρα, αφού αυτό είναι το φυσιολογικό αυτήν την εποχή και αφού συνιστάται να μην ανοίγουν τα κλιματιστικά, ξύπνησαν με δύσπνοια, αναγούλα και πονοκέφαλο. Τα σπίτια μας ακόμη βρωμάνε.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επενέβη η πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα. Την πυροσβεστική συνέδραμε και ο δήμος. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 7 το πρωί.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο το χρησιμοποιεί η Διεύθυνση Καθαριότητας ως μια άτυπη χωματερή. Στο συγκεκριμένο σημείο αποθηκεύονται ογκώδη που συλλέγει η Υπηρεσία μέχρι αυτά να παραληφθούν από εταιρεία ανακύκλωσης. Στο χώρο είχαν δημιουργηθεί λόφοι από απορρίμματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πολύ κοντά στο χώρο υπάρχουν πολυκατοικίες που κατοικούνται. Ας φανταστεί λοιπόν κανείς τι έζησαν αυτοί οι κάτοικοι με τη φωτιά, όταν πνίγηκαν στον καπνό κάτοικοι σε απόσταση χιλιομέτρων από το σημείο.

Να δώσει κανείς για μία ακόμα φορά συγχαρητήρια στη διοίκηση Μανδαλιανού για τα κατορθώματά της; Να της δώσει συγχαρητήρια που εδώ και καιρό ψάχνει άλλο σημείο εκτός κατοικημένης περιοχής για να αποθέτει τα ογκώδη απορρίμματα αλλά δεν το βρίσκει, όπως δεν βρίσκει τρόπο να διαμορφώσει το ΚΕΠ στην Πολεοδομία Ευόσμου, όπως δεν βρίσκει τρόπο να φτιάξει τους κόμβους της οδού 25ης Μαρτίου;

Κατά τα άλλα ο δήμαρχος μαζεύει κόσμο για να δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Ας μαζέψει κόσμο για να λύσει τα προβλήματα του δήμου, ώστε να μην ξυπνάμε τα ξημερώματα με δύσπνοια και αναγούλα. Φαίνεται πως όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν στο δήμο, ο δήμαρχος τα χαρακτήρισε μεγάλα και τα παρέπεμψε για τη δεύτερη τετραετία του. Προφανώς το ίδιο έκανε και με τη χωματερή ογκωδών απορριμμάτων που πήρε φωτιά.

Σ.

Βρωμάνε τα σπίτια από τη φωτιά στη χωματερή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Η διοίκηση Μανδαλιανού που θα έσωζε το δήμο και από τα ογκώδη απορρίμματα…
Πούτιν και Ερντογάν προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Η νέα φωτιά στη χωματερή ογκωδών είναι αποτέλεσμα κωλυσιεργίας της διοίκησης Μανδαλιανού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ