Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Αν πεις ψεύτες του εκλεκτούς της “Νέας Πνοής” θα παρεξηγηθούν αντί να...

«Αν πεις ψεύτες του εκλεκτούς της “Νέας Πνοής” θα παρεξηγηθούν αντί να ντρέπονται»

Η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook για τα κλαδιά και τα απορρίμματα που είναι στοιβαγμένα σε διάφορα οικόπεδα άνωθεν της Περιφερειακής οδού με τίτλο «ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!»:
«Στις 17 Μαΐου στον Εύοσμο, σε οικόπεδο του δήμου άνωθεν της περιφερειακής οδού η περιοχή και οι κάτοικοι έζησαν μία εφιαλτική βραδιά λόγω της πυρκαγιάς.
Η διοίκηση του δήμου με καθυστέρηση βέβαια, χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγνώμη, υποσχέθηκε δια στόματος δημάρχου με δήλωση του, χωρίς χρονικό προσδιορισμό, ότι “Η δημοτική αρχή θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την πάταξη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου”.
Ο δε ταλαντούχος αντιδήμαρχος Καθαριότητας έβαλε και χρονικό περιθώριο. Είπε σε δηλώσεις του: “Περιμένουμε να υπογράψουμε τη σύμβαση με τον ανάδοχο για την περισυλλογή κλαδιών, μπαζών και ογκωδών αντικειμένων. Είναι ζήτημα 10-15 ημερών ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αρχίσει ο καθαρισμός”.
Τριάντα οκτώ (38) ημέρες μετά το περιστατικό της πυρκαγιάς, όπως καταγγέλλουν οι σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Ευόσμου, “δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των απορριμμάτων με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ξανά οι περιουσίες, ακόμα και οι ζωές των συνδημοτών μας”.
Τόσο συνεπείς προς τους δημότες οι εκλεκτοί της “Νέας Πνοής”. Αν τους πεις ψεύτες, θα παρεξηγηθούν, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να ντρέπονται.
Όπως είπε και ο Ουίλιαμ Φώκνερ ο Αμερικανός συγγραφέας βραβευμένος με Νόμπελ: “Αν δεν ντρέπεσαι για τον εαυτό σου κάπου-κάπου, δεν είσαι τίμιος”.
Ας το ψάξουν λιγάκι!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ