Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟμογενείς κάτοικοι ΗΠΑ επιστρατεύονται για υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου…

Ομογενείς κάτοικοι ΗΠΑ επιστρατεύονται για υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου…

Μεγάλη κι ατέλειωτη πλάκα έχουν ορισμένοι.

Τους τελείωσαν οι βέροι Ευοσμίτες και Κορδελιώτες, που είναι διατεθειμένοι να θέσουν υποψηφιότητα μαζί τους ως δημοτικοί σύμβουλοι, τους τελείωσαν και τα γεννήματα θρέμματα Κορδελιώτες και Ευοσμίτες.

Φαίνεται πως δεν βρίσκουν πλέον ούτε κατοίκους του δήμου και επιστρατεύουν ξενομερίτες για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που κατάγονται από άλλο δήμο, κατοικούν και εργάζονται σε άλλο δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου για να μας σώσουν.

Προφανώς θα μας σώζουν διαδικτυακά με τηλεδιάσκεψη! Η πανδημία του κορονοϊού έδειξε το δρόμο!!

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ίσως δούμε σωτήρες υποψηφίους δημάρχους να μας λανσάρουν σωτήρες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ζούνε και εργάζονται στην επαρχία.

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι σ’ αυτές τις εκλογές. Ίσως να δούμε και ομογενείς, που ζούνε και εργάζονται στις ΗΠΑ, να θέτουν υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και οι υποψήφιοι δήμαρχοι, που θα τους έχουν μαζί τους, να τους παρουσιάζουν σαν μεγάλα κελεπούρια επειδή με αυτόν τον τρόπο θα αδελφοποιηθούμε με το δήμο της Νέας Υόρκης!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ