Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑποδεσμεύτηκαν οι αντιδήμαρχοι από τη φύλαξη του αγάλματος

Αποδεσμεύτηκαν οι αντιδήμαρχοι από τη φύλαξη του αγάλματος

Μετά τη μεταφορά του αγάλματος του Παύλου Μελά από την αρμόδια Υπηρεσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να συντηρηθεί, αποδεσμεύονται οι αντιδήμαρχοι από τη φύλαξή του. Έτσι θα μπορέσουν, 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα,  να συνεισφέρουν στον οργασμό έργων της διοίκησής τους χωρίς να κουράζονται φυλώντας επιπλέον σκοπιά στο άγαλμα.

Οι αντιδήμαρχοι, που θα απαλλαχθούν από το να φυλάνε σκοπιά στο άγαλμα του Παύλου Μελά, θα αναλάβουν αμέσως δράση για τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στο κτήριο της Πολεοδομίας Ευόσμου. Στο συγκεκριμένο κτήριο δεν υπάρχει αναγκαιότητα φύλαξης, οπότε οι αντιδήμαρχοι θα αναλάβουν κατευθείαν άλλα καθήκοντα.

Στην μπετονιέρα θα είναι ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, γιατί κάνει γρήγορο και καλό χαρμάνι, όπως ήδη έχει αποδείξει με τις επιδόσεις του στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.

Στο καροτσάκι, στο πηλοφόρι και στο χαμαλίκι ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης, ο οποίος αναλαμβάνει όλες τις δουλειές που δεν αναλαμβάνουν οι υπόλοιποι της διοίκησης, δουλειές όπως η αντιδημαρχία Οικονομικών και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, θα αναμένει, με τη σφουγγαρίστρα παρά πόδα, να τελειώσουν οι εργασίες στο ΚΕΠ για να αναλάβει την καθαριότητα, όπως είχε κάνει στο πλημμυρισμένο σχολείο. Για να μην κάθεται όμως όλο αυτό το διάστημα, θα πιάσει τη μεσινέζα και θα κόψει τα χόρτα γύρω από το ΚΕΠ.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών θα περνάει καθημερινά από το χώρο του ΚΕΠ και θα ενημερώνει τους άλλους αντιδημάρχους για την πορεία αποκατάστασης των ζημιών στο άγαλμα του Παύλου Μελά.

Ευτυχώς οι αντιδήμαρχοι άγρυπνοι φύλακες του αγάλματος του Παύλου Μελά δεν θα επιφορτιστούν με άλλα καθήκοντα όσον αφορά το ΚΕΠ, αφού ο αντιδήμαρχος ΚΕΠ, Νέστορας Λαφαζανίδης, θα αναλάβει να δίνει, καθημερινώς, πιθανές ημερομηνίες ολοκλήρωσης των εργασιών και λειτουργίας του ΚΕΠ, η πρώην αντιδήμαρχος ΚΕΠ, Φωτεινή Πεσματζόγλου, θα αναλάβει να κάνει τα εγκαίνια σε αναγνώριση της μεγάλης προσφοράς της στη μεταφορά του ΚΕΠ στην Πολεοδομία Ευόσμου, αφού επί των ημερών της το συγκεκριμένο ΚΕΠ υπέστη έξωση από το χώρο που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός καθημερινά θα περνάει από το ΚΕΠ για να βγάλει φωτογραφίες και ο kostas papaioannou θα πλημμυρίζει με αυτές τις φωτογραφίες τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ