Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ορισμένοι υποψήφιοι βρήκαν τα πετραχήλια αλλά τους λείπουν οι λαγοί»

«Ορισμένοι υποψήφιοι βρήκαν τα πετραχήλια αλλά τους λείπουν οι λαγοί»

Την παρακάτω ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, που είχε κάνει και στις 9 Μαΐου του 2014, έκανε πριν από λίγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός:

«Καλημέρα φίλοι!

Εκείνο που έχει ανάγκη η κοινωνία τα παιδιά μας είναι τα πρότυπα και εκείνο που έχουμε να διδάξουμε και να δώσουμε ως παραδείγματα στα παιδιά μας αλλά και στους συνδημότες μας.

Ξεχάσαμε την εξελικτική ικανότητα του ανθρώπου και την πρόοδο προς το καλύτερο. Ορισμένοι έχουν χαθεί στα μονοπάτια της φιλοδοξίας τους και των ανασφαλειών τους.  Ελάτε να δούμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει.

Οι εκλογές είναι μια διαδικασία αξιολόγησης της πορείας του καθενός μέσα στην κοινωνία. Οι υποσχέσεις και τα «θα» δεν ανταποκρίνονται στη συνείδηση ούτε ενός μικρού παιδιού. Βλέπω μερικούς υποψήφιους που βγήκαν για κυνήγι… γιατί μπορεί βρήκαν τα πετραχήλια αλλά τους λείπουν οι… λαγοί!»

Χαρακτηριστικός είναι και ο τρόπος που σχολιάζει ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Χατζηβρέττας, την ανάρτηση του Γιάννη Καμαρινού. Έγραψε ο κύριος Χατζηβρέττας:

«Άσε τους προβληματισμούς για μετά τα μπάνια… Αν και κάποιοι με τέτοιες αναρτήσεις λούζονται με κρύο ιδρώτα!!!»

Για ποιον χτυπά η καμπάνα και των δύο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ