Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ διοίκηση Μανδαλιανού δίνει το καλό παράδειγμα για τον εθελοντισμό

Η διοίκηση Μανδαλιανού δίνει το καλό παράδειγμα για τον εθελοντισμό

Η διοίκηση Μανδαλιανού είναι γνωστή για την έφεση και την αγάπη της στον εθελοντισμό. Θέλει να κόβονται τα χόρτα στα πάρκα και να καθαρίζονται με εθελοντική εργασία, θέλει τις σχολικές καθαρίστριες να εργάζονται πέραν του ωραρίου τους εθελοντικά για να καθαρίζονται τα σχολεία, θέλει τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής να προσφέρει εθελοντικά την εργασία του στο δήμο, θέλει τους εκτελεστές της Φιλαρμονικής να παίζουν χωρίς ούτε ένα ευχαριστώ από το δήμο, τέλος πάντων θέλει εθελοντική εργασία.

Όμως τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού δεν είναι από εκείνους που απαιτούν πράγματα τα οποία δεν θα έκαναν οι ίδιοι, όπως λένε, γράφουν και διαδίδουν κάποιοι κακοήθεις από διάφορες αγκίδες και ακρίδες. Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού μπαίνουν μπροστά και δίνουν το καλό παράδειγμα για τον εθελοντισμό.

Σήμερα έγινε γνωστό πως το άγαλμα του Παύλου Μελά στο Κορδελιό αποσταθεροποιήθηκε γιατί πιθανότατα κάποιοι το έδεσαν και το τράβηξαν για να το ρίξουν, προφανώς για να το κλέψουν. Αμέσως παρενέβη ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, προκειμένου άμεσα η αρμόδια Υπηρεσία του δήμου να αποκαταστήσει τις ζημιές του αγάλματος και να το σταθεροποιήσει.

Μέχρι όμως να σταθεροποιηθεί το άγαλμα του Παύλου Μελά στο Κορδελιό, θα το φυλάνε εθελοντικά με 8ωρες βάρδιες αντιδήμαρχοι της διοίκησης. 8 το πρωί με 4 το μεσημέρι ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, 4 το μεσημέρι με 12 το βράδυ ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, 12 το βράδυ με 8 το πρωί ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κώστας Αμανατιάδης.

Οι συγκεκριμένοι αντιδήμαρχοι, σαν πυλώνες της διοίκησης Μανδαλιανού, προσφέρθηκαν να συνδράμουν τον άνισο αγώνα με τον χρόνο του Κώστα Σωτηράκη προκειμένου να περιφρουρηθεί το άγαλμα του Παύλου Μελά μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να μείνει το παράδειγμα του εθελοντισμού τους στην ιστορία, θα στήσει τα αγάλματά τους γύρω από το άγαλμα του Παύλου Μελά για να στέκουν αιώνιοι και ακοίμητοι φρουροί του.

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ