Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε μεγάλη επισημότητα γιορτάστηκε η Δημοτική Εορτή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με μεγάλη επισημότητα γιορτάστηκε η Δημοτική Εορτή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν από το Δεκαπενταύγουστο και παρά το γεγονός ότι απουσιάζει πολύς κόσμος από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η σημερινή ημέρα γιορτάστηκε με τη δέουσα επισημότητα.

Από τα ξημερώματα η Φιλαρμονική του δήμου παιάνιζε το «Όλη δόξα, όλη χάρη» και άλλα εμβατήρια στους δρόμους Ευόσμου και Κορδελιού. Αργότερα στο δήμο εμφανίστηκαν και Φιλαρμονικές των Ενόπλων Δυνάμεων για να τιμήσουν τη μεγάλη μέρα.

Ακολούθησε Αρχιερατική Δοξολογία για την επέτειο της Δημοτικής Παλιγγενεσίας. Το παρόν στη Δοξολογία έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του δήμου, που έκανε τόσο κόπο για να υπάρξει και να γιορτάζεται αυτή η ημέρα.

Μετά την Αρχιερατική Δοξολογία ακολούθησε ενιαία παρέλαση σε Κορδελιό και Εύοσμο στην οποία εκτός από σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους, παρέλασαν πολυπληθή τμήματα από όλους τους Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά το πέρας της παρέλασης ακολούθησαν εκδηλώσεις στις οποίες τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού χόρεψαν μαζί με τους δημότες Καλαματιανό, σαν τον Καλαματιανό που χόρευαν τότε που το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος υπέστη έξωση.

Το ημερολόγιο κατά την έξωση του ΚΕΠ έγραφε 12 Οκτωβρίου 2021. Σήμερα έκλεισαν 10 μήνες από εκείνο το κατόρθωμα, το οποίο ήταν τόσο μεγάλο που άξιζε να κηρυχτεί Δημοτική Εορτή. Έκτοτε ο Καλαματιανός συνεχίζεται, γι’ αυτό ο χώρος που θα μεταφερθεί το ΚΕΠ ακόμη δεν έχει αρχίσει να διαμορφώνεται!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ