Η ανακριβής κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για τον ΟΕΥ

0
140
TEST

Η κριτική που ασκείται στη διοίκηση Μανδαλιανού, όσον αφορά την κατάρτιση του Οργανισμού Εσωτερική Υπηρεσίας, που τη χρεώνει με ανικανότητα και κωλυσιεργία, είναι ανακριβής γιατί παραλείπει μια βασική παράμετρο της ιστορίας.

Δεν ήταν επίσης ακριβή τα όσα αιχμηρά είπε ο νυν αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Ταξίδης, για τον προκάτοχό του Κώστα Σωτηράκη, αφού όταν ρωτήθηκε για τον ΟΕΥ απάντησε πόσο περίπλοκη ήταν η κατάρτισή του σαν και ο προηγούμενος αντιδήμαρχος να μην είχε κάνει απολύτως τίποτα.

Οι ανακριβείς κριτικές παραλείπουν να πουν ότι η διοίκηση Μανδαλιανού ένα τμήμα του Οργανισμού το είχε εισαγάγει πριν την ώρα, πριν την ημερομηνία που είχε δεσμευτεί ότι θα το κάνει.

Για την ακρίβεια, το θέμα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας ετέθη για πρώτη φορά από τον κύριο Γιώργο Χατζηβρέττα στις 18 Νοεμβρίου 2020. Στις 7 Ιανουαρίου 2021 απάντησε ο τότε αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021 θα ήταν έτοιμος ο ΟΕΥ. Στις 3 Φεβρουαρίου και όχι στα τέλη Φεβρουαρίου, παρακαλώ, ο Κώστας Σωτηράκης εισήγαγε προς ψήφιση το τμήμα του Οργανισμού που αφορούσε τους παιδικούς σταθμούς.

Όλοι θυμούνται τις κωλυσιεργίες και τις αργοπορίες της διοίκησης Μανδαλιανού, αλλά κανένας δεν θυμάται αυτήν την περίπτωση που ο Κώστας Σωτηράκης κατέθεσε ένα, έστω, τμήμα του ΟΕΥ τόσο γρήγορα. Βέβαια είχε δεσμευτεί ότι στο τέλος του Φεβρουαρίου του 2021 θα κατέθετε ολόκληρο τον ΟΕΥ. Ίσως είχε κουραστεί με την κατάθεση αυτού του τμήματος του Οργανισμού και είπε να αφήσει τον υπόλοιπο στον επόμενο αντιδήμαρχο.

Το δια ταύτα είναι πως εκείνο το τμήμα του ΟΕΥ, που καταρτίστηκε τόσο γρήγορα, σχεδόν όλοι το ξεχνούν. Προφανώς εκείνο το τμήμα του ΟΕΥ ήταν απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία του δήμου ή ίσως να ήταν και πιο εύκολο στην κατάρτισή του. Αυτό θα μας το εξηγήσει η διοίκηση του δήμου.

Βέβαια για εκείνο το τμήμα του Οργανισμού ακούστηκαν πολλά και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Χατζηβρέττας, διατύπωσε κατηγορίες σε βάρος του δημάρχου και της διοίκησης. Οι κατηγορίες του Γιώργου Χατζηβρέττα θα κριθούν από τα δικαστήρια μετά από τη μήνυση που έγινε σε βάρος του. Είναι προφανές πως διαφορετικά βλέπει το θέμα η διοίκηση και διαφορετικά ο Γιώργος Χατζηβρέττας. Μάλλον η διοίκηση Μανδαλιανού διεκδικεί εύσημα που έστω ένα κομμάτι του ΟΕΥ κατατέθηκε τόσο γρήγορα, ενώ ο κύριος Χατζηβρέττας βλέπει φωτογραφική διαδικασία υπέρ συγγενικού προσώπου του δημάρχου.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα στις κριτικές που δέχεται η διοίκηση Μανδαλιανού για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, δεν χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την ταχύτητα με την οποία κατέθεσε εκείνο το κομμάτι του ΟΕΥ. Μάλλον δεν το ξεχνούν μόνο οι υπόλοιποι, αλλά το ξεχνάει και η ίδια. Μάλλον πρώτη φορά διοίκηση δήμου ξεχνάει να προβάλει ένα έργο της!

Δημ. Θ.

«Τόλμη και Γοητεία» ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας Κορδελιού Ευόσμου
Άμα είναι τόσο ακατάλληλος ο Κώστας Σωτηράκης γιατί τον έκαναν αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών;
Συμβόλαιο ο λόγος του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού και για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας
Το κρίσιμο ερώτημα στη δικαστική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα
Ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Αργά θυμήθηκε ο δήμαρχος ότι η δικαστική διαμάχη δεν τον αφορά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ