Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠώς αντιμετωπίζουν τη χαμηλή δημοτικότητα Δεμουρτζίδης και Μανδαλιανός;

Πώς αντιμετωπίζουν τη χαμηλή δημοτικότητα Δεμουρτζίδης και Μανδαλιανός;

Στην έρευνα για τους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης την οποία διενήργησε η PALMOS ANALYSIS για λογαριασμό της POPULUS (Μονάδα Ερευνών και Αναλύσεων IDS Ε.Π.Ε.), το πρώτο μέρος της οποίας δημοσιεύτηκε στη «Μακεδονία της Κυριακής», στο φύλλο της 3ης Ιουλίου, οι δήμαρχοι Παύλου Μελά και Κορδελιού Ευόσμου έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών γνωμών.

Οι θετικές και οι μάλλον θετικές γνώμες για το δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, είναι 36% και για το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, είναι 27%, ενώ για το δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη είναι 66% και για το δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου, είναι 61%.

Ο μοναδικός μάλιστα δήμαρχος για τον οποίο εκφράζονται περισσότερες αρνητικές απ’ ότι θετικές γνώμες είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός. Το ποσοστό των αρνητικών γνωμών για το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου είναι 34%.

Τι έκανε ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης για να αντιστρέψει το όχι και τόσο θετικό κλίμα γι’ αυτόν; Ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών στο δήμο Παύλου Μελά με πλήρες ωράριο.

Τι έκανε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός για να κάνει αρνητικότερο το ήδη αρνητικό κλίμα γι’ αυτόν; Ενώ είχε ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να προσλάβει τις σχολικές καθαρίστριες με πλήρες ωράριο, προσπάθησε να την ανατρέψει στην Οικονομική Επιτροπή και να τις προσλάβει με 5ωρη απασχόληση.

Περίεργα πράγματα από την περίεργη διοίκηση Μανδαλιανού που οι περίεργες ενέργειές της δεν χωρούν καμιά λογική ερμηνεία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ