Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχόλια δημοτών για την ανάρτηση του δημάρχου όσον αφορά την απογραφή

Σχόλια δημοτών για την ανάρτηση του δημάρχου όσον αφορά την απογραφή

Με τα παρακάτω σχόλια στον προσωπικό λογαριασμό του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στο facebook αντιμετώπισαν δημότες την ανάρτησή του για την απογραφή του 2021:

«Με τέτοιο Δήμαρχο , πώς να μήν έρθουν περισσότεροι κάτοικοι στον εξωτικό Εύοσμο!!!»

«Για αυτό χρειάζεται και νέα σχολεία ο Δήμος μας!!»

«Ελπίζω πως ο δήμος θα προνοήσει για τις ανάγκες των παιδιών και δεν θα περιοριστεί σε δηλώσεις και ανακοινώσεις για να κερδίσει πρόσκαιρες εντυπώσεις».

«Ευκαιρία για αξιοποίηση αυτής της πρωτιάς προς το συμφέρον των πολιτών του Δήμου».

«Χρειαζόμαστε σχολεία, δήμαρχε! Ευπρεπη νηπιαγωγεία και δημοτικά, επαρκή και ασφαλή γυμνάσια, εξοπλισμενα γελ και επαλ,που δεν επαρκούν και τα παιδιά μας μπαίνουν σε κλήρωση…Εκμεταλλευτειτε αυτή τη 2η θέση στη βόρεια Ελλάδα προς όφελος των παιδιών που αγαπάτε! Και να αναβαθμιστεί το κέντρο υγείας».

«Λείπουν σχολεία, τμήματα ένταξης στα σχολεία, αίθουσες διδασκαλίας, παιδικές χαρές, πεζοδρόμια, φωτισμός. Για δήμο με τόσο νεανικό πληθυσμό δεν είναι καθόλου φιλικός σε οικογένειες με μικρά παιδιά. Δοκιμάστε να κυκλοφορήσετε με καρότσι. Επικίνδυνο έως αδύνατο. Βέβαια εμείς μπορούμε να πάρουμε τα παιδιά αγκαλιά και να κουβαλάμε τα καρότσια. Υπάρχουν κι εκείνοι που δεν μπορούν να σηκωθούν από το καρότσι και δεν μπορεί κανείς να τους κουβαλήσει. Ο δήμος αποτελείται από όλες τις γειτονιές της περιοχής κάτω και άνωθεν περιφερειακού».

«Ο πληθυσμός του Ευόσμου αυξάνεται τα τελευταία χρόνια συνέχεια, οι υποδομές δεν αυξάνονται και εσείς δεν κάνετε το παραμικρό!!!!Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να βγαίνετε φωτογραφίες και να εισπράττεται τα δημοτικά τέλη!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ