Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ

Μεγάλη ήταν η αποδοχή και η ανταπόκριση των Γυναικών στην πρόσκληση του  Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και  της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας  Υγείας στο πρόγραμμα πρόληψης γυναικολογικών καρκίνων.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την συνεργασία του Τμήματος  Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, της Κοινότητα Ευόσμου και του Ιατρείου Μαιών του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου.
Συγκεκριμένα σε ΠΑΠ ΤΕΣΤ υποβλήθηκαν 60 Γυναίκες από 21 έως 65 ετών και 18 Γυναίκες έγιναν δότριες μυελού των οστών.  Έως τώρα έχουν γίνει 293 συνδημότες μας  δότες Μυελού των Οστών.

Τα Τεστ Παπανικολάου , διενήργησαν οι  Μαίες του Κ ΥΑ Τ Ευόσμου, κ. Αντωνία Τσολόγλου, κ. Όλγα Αμανατιάδου και η Σύμβουλος της Κοινότητας Ευόσμου,  Μαία  κ. Μαρία Γκαγκανιάρη και πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο επί της οδού Κολοκοτρώνη.
Τον χώρο επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τις Γυναίκες για θέματα υγείας και πρόληψης ο Δήμαρχος και ιατρός κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου και ιατρός κ. Παναγιώτης Φωτιάδης και η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου και ιατρός κ. Ρένα Οικονομίδου.
Καθημερινές ενημερώσεις και λήψεις δειγμάτων για την δωρεά μυελού των οατών πραγματοποιούνται στα γραφεία του Τμήματος, στην οδό Σμύρνης 25, στην Κοινότητα Ελευθερίου  Κορδελιού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.
Πληροφορίες στο Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 764 779. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos 
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ