Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι προτίθεται να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για την πλημμυρισμένη περιφερειακή...

Τι προτίθεται να κάνει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για την πλημμυρισμένη περιφερειακή οδό;

Η Μαρία Πασχαλίδου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, ρώτησε τη διοίκηση εάν προτίθεται να κάνει κάποιο έγγραφο για την περιφερειακή οδό που πλημμύρησε από τις βροχές και κόντεψαν να πνιγούν άνθρωποι, ένα έγγραφο που θα επισημαίνει ότι η οδός είναι τελικά κακοφτιαγμένη αφού τα νερά λίμνασαν και μετά το τέλος της βροχής.

Η κυρία Πασχαλίδου κατόπιν αναφέρθηκε στις περιοχές του δήμου που πλημμύρισαν λέγοντας πως ναι μεν ήταν μεγάλος ο όγκος του νερού που έπεσε και ίσως ήταν δύσκολο να απορροφηθεί, αλλά υπάρχουν περιοχές στο δήμο που δεν έχουν φρεάτια και μία από αυτές τις περιοχές είναι αυτή της Διαλογής.

Η δημοτική σύμβουλος τόνισε πως δεν πάτησε κανένας από τη διοίκηση στη Διαλογή για να τους ρωτήσει και να μάθει τι έγινε, ενώ υπογράμμισε ότι οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι εντελώς απογοητευμένοι από την απουσία του δήμου. Η Μαρία Πασχαλίδου αναφέρθηκε και στο ρέμα που υπάρχει στην περιοχή, το οποίο φούσκωσε με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ζήσουν αρκετή ώρα με το φόβο μεγαλύτερης πλημμύρας.

Η απάντηση που δόθηκε από τον κύριο Σωτηράκη ήταν πως γενικώς δεν υπήρχαν προβλήματα και αντιμετωπίστηκαν από τις Υπηρεσίες του δήμου, εκτός από κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις και την περιοχή της Ελπίδας στην οποία υπήρξαν μεγάλα προβλήματα και πρέπει να παρέμβει η Περιφέρεια.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ