Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Αυτά τα αποφασίζομεν όπως αποφασίζομεν, ανήκουν σε άλλα καθεστώτα και άλλες εποχές»

«Αυτά τα αποφασίζομεν όπως αποφασίζομεν, ανήκουν σε άλλα καθεστώτα και άλλες εποχές»

Η Μαρία Πασχαλίδου, κατά την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, επεσήμανε πως τελικά δεν υπήρχε απόφαση δημάρχου για την ενιαία παρέλαση, όπως αποκάλυψε ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας αφού μια τέτοια απόφαση δεν δημοσιεύτηκε πουθενά. Κατόπιν η κυρία Πασχαλίδου αναφέρθηκε σε μια συνάντηση που έγινε στο Κορδελιό, όπου ήταν παρόντες τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης, οι οποίοι μίλησαν για την απόφαση του δημάρχου και ρώτησε: «Πώς νοιώθετε που σας κοροϊδεύουνε; Δεν νοιώθετε άσχημα; Δεν νοιώθετε ότι ο δήμαρχος είπε για απόφαση και δεν υπάρχει καμία απόφαση;».

Η κυρία Πασχαλίδου συνέχισε μιλώντας για απαξίωση των θεσμών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και τόνισε πως δεν γνωρίζει αν είναι δυνατόν να ζούνε κι άλλοι δήμοι τέτοια κατάσταση. «Να βγαίνει ένας αντιδήμαρχος και να υπερασπίζει με θάρρος το δήμαρχο κι έπειτα να μαθαίνει ότι ο δήμαρχος δεν τους λέει αλήθεια», συνέχισε η Μαρία Πασχαλίδου ενώ πληροφόρησε το Δημοτικό Συμβούλιο πως οι εκπρόσωποι της διοίκησης σ’ εκείνην τη συνάντηση στο Κορδελιό είπαν ότι η ψηφοφορία για την παρέλαση δεν έγινε επειδή αποχώρησε η αντιπολίτευση! «Το Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν ως ανώτερο όργανο του δήμου θα αποφασίσει γιατί αυτά τα αποφασίζομεν έτσι όπως αποφασίζομεν, ανήκουν σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα», τόνισε η κυρία Πασχαλίδου.

Κανένας από τη διοίκηση δεν διέψευσε τη Μαρία Πασχαλίδου σχετικά με το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι της διοίκησης στη συνάντηση, στην οποία αναφέρθηκε η δημοτική σύμβουλος, είπαν πως δεν έγινε ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο εξαιτίας της αποχώρησης της αντιπολίτευσης. Ο κατήφορος της διοίκησης του δήμου δεν έχει τελειωμό. Οι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν, προχώρησαν σ’ αυτήν την ενέργεια ακριβώς γιατί ο κύριος δήμαρχος αρνείτο να αλλάξει την απόφασή του και αυτό δήλωσε ευθαρσώς στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να υποχρεώσει το δήμαρχο να αλλάξει την απόφασή του και αυτό το ξέρουν καλά τα μέλη της διοίκησης, αλλά τόλμησαν να προσπαθήσουν να χρεώσουν στην αντιπολίτευση τις ευθύνες του δημάρχου. Πάλι καλά που οι αγαπητοί δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης δεν είπαν πως την απόφαση για την ενιαία παρέλαση την είχε πάρει εξαρχής η αντιπολίτευση.

Κιμ. Ο.

Απαράδεκτη αντιμετώπιση της Μαρίας Πασχαλίδου από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Απροκάλυπτη μεροληπτική στάση σε βάρος της Μαρίας Πασχαλίδου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ