Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα είναι υπεύθυνη η διοίκηση του δήμου εάν υπάρξει θύμα...

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα είναι υπεύθυνη η διοίκηση του δήμου εάν υπάρξει θύμα στην 25ης Μαρτίου

Για μία ακόμα φορά έγινε ατύχημα στην οδό 25ης Μαρτίου, στην κεντρική οδό της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου. Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Για μια ακόμη φορά είχαμε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή μας, στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και 25ης Μαρτίου. Στις αναφορές μου στο δημοτικό συμβούλιο για το  θέμα των διασταυρώσεων της 25ης Μαρτίου, η διοίκηση Μανδαλιανού κωφεύει και δύο χρόνια τώρα δεν κάνει τίποτα. Θα είναι υπεύθυνοι αν θρηνήσουμε θύμα σε τροχαίο σε ένα δρόμο που τόσες φορές έχουμε επισημάνει ότι έχει πρόβλημα. Επιτέλους ασχοληθείτε με ένα σοβαρό πρόβλημα πριν είναι αργά».

Ο κύριος Αλεξανδρίδης έχει επανειλημμένως αναφερθεί στο ζήτημα των διασταυρώσεων της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά τη συγκεκριμένη οδό υπάρχει σχεδιασμός για τη δημιουργία κυκλικών κόμβων. Η Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, με τη δημιουργία όλο και περισσότερων καταστημάτων στην οδό Αντώνη Τρίτση, παρουσιάζει αύξηση στην κίνηση, την οποία δέχεται, ως επί το πλείστον, η 25ης Μαρτίου. Με τόσα ατυχήματα που γίνονται τόσο συχνά στο συγκεκριμένο κόμβο, η διοίκηση του δήμου δεν σκέφτεται να υλοποιήσει άμεσα τη δημιουργία των κυκλικών κόμβων; Δεν είναι άλλωστε και κανένα τεράστιο έργο, που χρειάζεται μεγάλα κονδύλια!

Τα. Σ.

Οπαδισμός ακόμα και για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!
Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
Ακάθαρτα και ανύπαρκτα τα προειδοποιητικά φανάρια της 25ης Μαρτίου!
Ποια διοίκηση φταίει για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ