Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΑ Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο

Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο

0
Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο

Μερικοί, προκειμένου να μην δούνε ευθύνες στους αρμόδιους, είναι εφευρετικότατοι στην εξεύρεση υπεύθυνων. Σχολιάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, απαντώντας στο δημοτικό σύμβουλο Λευτέρη Αλεξανδρίδη που ζητά από τη διοίκηση του δήμου να λάβει μέτρα, ότι δεν χρειάζονται μέτρα και αυτό που φταίει για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου είναι η ταχύτητα και η παραβίαση των κανόνων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας! Υπάρχει λοιπόν αποκλειστικά ατομική ευθύνη, κατά τη γνώμη τους.

Στην οδό 25ης Μαρτίου δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα. Εάν έφταιγε η ταχύτητα θα είχαμε ανθρώπινα θύματα. Οι οδηγοί δεν παραβιάζουν επίτηδες τους κανόνες, ούτε τους παραβιάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Είναι ξεκάθαρο ότι στην 25ης Μαρτίου και στις διασταυρώσεις της με τις μεγάλες κάθετες οδούς πρέπει να υπάρξει παρέμβαση με τη δημιουργία κυκλικών κόμβων. Αν δεν γίνει αυτό, πρέπει τουλάχιστον να ενισχυθεί η σήμανση, η οποία φαίνεται ότι είναι ανεπαρκής για να προστατέψει οδηγούς, αλλά και πεζούς στα σημεία που γίνονται τα ατυχήματα.

Στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου υπάρχει μεγάλη κινητικότητα αυτοκινήτων, τα οποία οδηγούν μάλιστα άνθρωποι που δεν γνωρίζουν καλά την περιοχή, με κατεύθυνση την οδό Αντώνη Τρίτση, όπου έχουν δημιουργηθεί πάρα πολλά καταστήματα εστίασης. Η οδός 25ης Μαρτίου είναι η κεντρική οδός της Νέας Πολιτείας. Πρέπει οπωσδήποτε να παρθούν μέτρα. Μέτρα χρειάζονται και όχι κουβέντες για το τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις ή κουβέντες για την ατομική ευθύνη των οδηγών. Με τέτοιες κουβέντες τα ατυχήματα θα αυξάνονται καθημερινά και θα ευχόμαστε να μην δούμε τίποτα πιο σοβαρό.

Η διοίκηση του δήμου έχει ειδικό συνεργάτη έναν κορυφαίο συγκοινωνιολόγο, που σίγουρα μπορεί να δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό της 25ης Μαρτίου. Από τη διοίκηση εξαρτάται το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει στο συγκεκριμένο θέμα.

Περ.

Οπαδισμός ακόμα και για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα είναι υπεύθυνη η διοίκηση του δήμου εάν υπάρξει θύμα στην 25ης Μαρτίου
Ακάθαρτα και ανύπαρκτα τα προειδοποιητικά φανάρια της 25ης Μαρτίου!
Ποια διοίκηση φταίει για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο;