Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑκάθαρτα και ανύπαρκτα τα προειδοποιητικά φανάρια της 25ης Μαρτίου!

Ακάθαρτα και ανύπαρκτα τα προειδοποιητικά φανάρια της 25ης Μαρτίου!

Περπατάμε με έναν πολύ καλό φίλο, γιατρό στο επάγγελμα, επί της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και στη συμβολή με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως του ζητάω, επειδή έχω ξεχάσει το κινητό μου, να φωτογραφίσει το προειδοποιητικό φανάρι. Η αντίδρασή του απίστευτη. Βλέπει τα προειδοποιητικά φανάρια για πρώτη φορά. Δεν γνωρίζει ότι επί της οδού 25ης Μαρτίου υπάρχουν προειδοποιητικά φανάρια, δεν τα είχε ξαναδεί!

Ο γιατρός δεν είναι από άλλο μέρος. Είναι γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου. Επί πάρα πολλά χρόνια κατοικεί μερικά μέτρα μακριά από την οδό 25ης Μαρτίου, στο μέσο περίπου της οδού. Δεν είναι αμελής, δεν αγνοεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, δεν παραβιάζει με το αυτοκίνητο τη σήμανση, γνωρίζει ότι στις συγκεκριμένες διασταυρώσεις γίνονται τροχαία ατυχήματα και πάντα προσέχει. Κι όμως δεν είχε δει ποτέ του ότι στην οδό 25ης Μαρτίου υπάρχουν προειδοποιητικά φανάρια, δεν γνωρίζει την ύπαρξή τους.

Τα προειδοποιητικά φανάρια της οδού 25ης Μαρτίου δεν φαίνονται. Ίσως να πρέπει να τοποθετηθούν επιπρόσθετα προειδοποιητικά φανάρια που θα κρέμονται μέσα στο δρόμο για να τα βλέπει πιο εύκολα ο οδηγός, ίσως θα πρέπει να καθαριστούν τα υπάρχοντα φανάρια -γιατί είναι απίστευτα ακάθαρτα- και να αλλαχτούν οι λάμπες τους, ίσως θα πρέπει να τοποθετηθεί ειδική σήμανση επί του οδοστρώματος της 25ης Μαρτίου για να καταλαβαίνουν οι οδηγοί ότι έχουν «STOP», ίσως να πρέπει να γίνουν όλα αυτά μαζί. Μέχρι να γίνουν οι κυκλικοί κόμβοι στη συμβολή της οδού 25ης Μαρτίου με τις μεγάλες κάθετες οδούς, θα πρέπει να γίνει καλύτερη η σήμανση για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα. Ας φροντίσει η διοίκηση του δήμου.

Σ.

Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
Οπαδισμός ακόμα και για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα είναι υπεύθυνη η διοίκηση του δήμου εάν υπάρξει θύμα στην 25ης Μαρτίου
Ποια διοίκηση φταίει για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ