Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟπαδισμός ακόμα και για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!

Οπαδισμός ακόμα και για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!

Την ώρα που γίνεται κουβέντα πως πρέπει να μετατραπούν οι οπαδοί των ομάδων σε φιλάθλους, την ίδια ώρα ψηφοφόροι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γίνονται φανατικοί οπαδοί! Δεν μπορεί να εξηγηθούν αλλιώς σχόλια του τύπου «και οι προηγούμενοι επί 20 χρόνια έτσι τα έκαναν»! Ζητάει και ξαναζητάει από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, να πάρει μέτρα ώστε να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου και τα σχόλια που γίνονται σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ότι οι προηγούμενες διοικήσεις επί 20 χρόνια δεν πήραν μέτρα γι’ αυτή την οδό! Ε και; Επιχείρημα είναι αυτό; Και τότε γιατί οι δημότες δεν ξαναψήφισαν τις προηγούμενες διοικήσεις και ψήφισαν τη σημερινή; Για να υπενθυμίζουν οι οπαδοί της ότι αυτά δεν τα έκαναν ούτε οι προηγούμενοι;

Οι κυκλικοί κόμβοι, που πρέπει να φτιαχτούν στην οδό 25ης Μαρτίου της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, δεν είναι κανένα τεράστιο έργο με μεγάλα κονδύλια. Δεν μπορεί να προβάλλεται δηλαδή ως επιχείρημα το γεγονός ότι τους κόμβους δεν τους έφτιαξαν ούτε οι προηγούμενοι. Πρόκειται για ένα έργο που είναι εφικτό να γίνει. Εάν, για να μη γίνει αυτό το έργο, προβάλλεται το επιχείρημα ότι δεν το έκαναν ούτε οι προηγούμενοι, τότε ουσιαστικά δεν έχουμε να περιμένουμε κανένα μεγάλο έργο από αυτή τη διοίκηση. Εάν τα δύο χρόνια δεν ήταν αρκετά για να φτιαχτούν κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου, αλλά ούτε θα είναι αρκετά τα επόμενα δύο χρόνια, επειδή οι προηγούμενοι δεν την έφτιαξαν επί είκοσι χρόνια, τότε μπορεί να φανταστεί κανείς τι επιχειρήματα μπορούν να ακουστούν για πιο μεγάλα και πιο δύσκολα έργα! Άλλωστε αυτοί που προβάλλουν το συγκεκριμένο επιχείρημα, κάνουν πως δεν βλέπουν ότι καθημερινά αυξάνει η κίνηση στη Νέα Πολιτεία στην κεντρικότερη οδό της, που είναι η 25ης Μαρτίου, και στις κάθετες προς αυτήν οδούς. Αυτό συμβαίνει και εξαιτίας της αναβάθμισης της οδού Αντώνη Τρίτση με τα καταστήματα εστίασης που δημιουργούνται εκεί και αυτό είναι πολύ καλό για τον τόπο.

Ο οπαδισμός ούτε καλό πράγμα είναι, ούτε βοηθάει την πρόοδο. Η 25ης Μαρτίου πρέπει να γίνει, όχι γιατί το λέει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αλλά επειδή αυτό επιβάλλεται για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα και για να μην φτάσουμε να δούμε κάποιο πιο σοβαρό περιστατικό. Οι προηγούμενοι διοικούντες κρίθηκαν στις εκλογές. Σήμερα δεν κρίνονται εκείνοι. Κρίνεται η διοίκηση του δήμου, η οποία έγινε διοίκηση για να λύσει προβλήματα που δεν έλυσαν οι προηγούμενοι και έγινε διοίκηση χωρίς να πει ότι θα της χρειαστούν δέκα χρόνια για να λύσει το πρόβλημα της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Ας αφήσουν λοιπόν αυτού του είδους την επιχειρηματολογία διάφοροι οπαδοί. Ούτε το δήμο βοηθάνε να πάει μπροστά, ούτε τους δημότες, ούτε τη διοίκηση του δήμου να γίνει καλύτερη.

Κιμ. Ο.

Δεν φταίει η ταχύτητα για τα τροχαία ατυχήματα στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο
Ακάθαρτα και ανύπαρκτα τα προειδοποιητικά φανάρια της 25ης Μαρτίου!
Ποια διοίκηση φταίει για την οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ