Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά ήταν λάθος οι πληροφορίες ότι ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία...

Τελικά ήταν λάθος οι πληροφορίες ότι ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Πεσματζόγλου δεν κατάλαβαν…

Τελικά ήταν λάθος οι πληροφορίες ότι ο κύριος Κώστας Αμανατιάδης και η κυρία Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου δεν ψήφισαν στην Οικονομική Επιτροπή Κορδελιού Ευόσμου την άσκηση αναίρεσης κατά της απόφασης του εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο την προσφυγή του δήμου κατά ατόμων που τον κατήγγειλαν ανυπόστατα, επειδή δεν είχαν καταλάβει τι ψήφιζαν. Τελικά ήταν λάθος οι πληροφορίες ότι ο δήμαρχος εγκάλεσε τον κύριο Αμανατιάδη και την κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου για τις λευκές ψήφους στην ψηφοφορία και ότι εκείνοι ήταν έτοιμοι να επανορθώσουν αλλάζοντας τις ψήφους τους σε νέα συνεδρίαση.

Τελικά, με βάση ότι η Οικονομική Επιτροπή δεν συνεδρίασε ξανά με το ίδιο θέμα, ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου ήξεραν καλά τι ψήφισαν και δεν ήταν διατεθειμένοι να αλλάξουν την ψήφο τους. Τελικά μάλλον δεν ήξεραν τι ψήφιζαν οι κύριοι Νέστορας Λαφαζανίδης και Χρήστος Δεμερτζής. Τελικά, με βάση ότι η Οικονομική Επιτροπή δεν συνεδρίασε ξανά για το ίδιο θέμα, ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου έπεισαν τον δήμαρχο ότι αυτοί είχαν δίκιο και ότι ήταν λάθος η πρόταση της διοίκησης να ασκηθεί αναίρεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης του εισαγγελέα. Τελικά ο κύριος Αματανατιάδης και η κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου κατάλαβαν και παρακατάλαβαν! Μάλλον αυτοί που δεν κατάλαβαν ήταν ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο αναπληρωτής δημάρχου Κώστας Σωτηράκης.

Τελικά μάλλον το δήμο Κορδελιού Ευόσμου τον διοικούν ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου και όχι ο κύριος Μανδαλιανός ή, όπως ακούγεται, ο κύριος Σωτηράκης ή ο κύριος Στάθης Λαφαζανίδης!!

Βασίλης Κιμ.

Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική Επιτροπή;
Λαφαζανίδης και Δεμερτζής προσπάθησαν να υπερασπίσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ποιος διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης ήταν ένοχος;
Τελικά ο Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι
Εκθέτουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη συμπεριφορά τους μέλη της διοίκησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ