Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕκθέτουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη συμπεριφορά τους μέλη της διοίκησης

Εκθέτουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη συμπεριφορά τους μέλη της διοίκησης

Τα μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που ψήφισαν λευκό στην πρόταση της διοίκησής τους για άσκηση αναίρεσης κατά της απόφασης του εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο την προσφυγή του δήμου εναντίον προσώπων που τον κατήγγειλαν ανυπόστατα, εκθέτει το δήμο συνολικά. Εκθέτει δηλαδή την τωρινή διοίκηση, τις προηγούμενες διοικήσεις, τους υπαλλήλους και τους αιρετούς του δήμου που καταγγέλθηκαν ατεκμηρίωτα.

Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν ότι θα πρέπει σε κάποια στιγμή να σταματήσει η αντιδικία που υπάρχει στο δήμο δεν ισχύει, όσο τα πρόσωπα που κατήγγειλαν το δήμο αρνούνται να ζητήσουν συγνώμη για τις ανυπόστατες καταγγελίες τους. Τα μέλη της διοίκησης που ψήφισαν λευκό, εκτός του ότι εκθέτουν τη διοίκηση του δήμου και τον ίδιο τον δήμο, αφήνουν το δήμο βορά και σε νέες καταγγελίες. Αν οι καταγγέλλοντες βλέπουν ότι χωρίς κανένα τίμημα μπορούν να ταλαιπωρούν το δήμο, γιατί να μην ξανακάνουν κι άλλες ανυπόστατες καταγγελίες;

Τα μέλη της διοίκησης του δήμου που ψήφισαν λευκό στη συγκεκριμένη διαδικασία, ο κύριος Κώστας Αμανατιάδης και η κυρία Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, φαίνεται ότι αρνήθηκαν να αλλάξουν την ψήφο τους σε μια επανάληψη της διαδικασίας κι αυτό εύκολα συμπεραίνεται από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης δεν εισήγαγε ξανά το θέμα σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο Κώστας Σωτηράκης έκανε το καθήκον του απέναντι στο δήμο και σε όσους αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου καταγγέλθηκαν άδικα, όπως έκαναν το καθήκον τους οι κύριοι Νέστορας Λαφαζανίδης και Χρήστος Δεμερτζής. Δυστυχώς δεν έφταναν αυτοί για να υπερασπίσουν το δήμο από παλιές ανυπόστατες καταγγελίες και να τον προφυλάξουν από τυχόν νέες.

Χ.Κ.

Τελικά ήταν λάθος οι πληροφορίες ότι ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Πεσματζόγλου δεν κατάλαβαν…
Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική Επιτροπή;
Λαφαζανίδης και Δεμερτζής προσπάθησαν να υπερασπίσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ποιος διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης ήταν ένοχος;
Τελικά ο Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ