Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοιος διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Ποιος διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Η συμπεριφορά μελών της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κάνει πολύ κόσμο να αναρωτιέται ποιος τελικά διοικεί αυτόν το δήμο. Τον διοικεί ο Μανδαλιανός ή κάποιοι άλλοι; Πάντως όσοι έλεγαν ότι τον διοικεί ο Κώστας Σωτηράκης ή ο Στάθης Λαφαζανίδης έπεσαν έξω.

Η τελευταία απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να μην ασκήσει αναίρεση στην απόφαση του εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο προσφυγή του δήμου κατά ανθρώπων που τον κατήγγειλαν ανυπόστατα με τις λευκές ψήφους μελών της διοίκησης, δημιουργεί ένα μεγάλο ερωτηματικό για το ποιος διοικεί αυτόν το δήμο.

Ο Κώστας Σωτηράκης, ως πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, εισηγείται την άσκηση αναίρεσης και δύο αντιδήμαρχοι ψηφίζουν λευκό. Άρα ο κύριος Σωτηράκης δεν διοικεί αυτό το δήμο. Επιπλέον ο κύριος Σωτηράκης είχε υποστεί ταλαιπωρία από αυτήν και από άλλες καταγγελίες. Την ίδια ταλαιπωρία έχει υποστεί και ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης, ο οποίος είναι υπέρ της άσκησης ένδικων μέσων εναντίων όσων κατήγγειλαν ψευδώς αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου. Άρα ούτε ο Στάθης Λαφαζανίδης διοικεί το δήμο.

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός είναι υπέρ της οριστικής λύσης στο ζήτημα των καταγγελιών και υπέρ της άσκησης ένδικων μέσων σε βάρος όσων συκοφάντησαν αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου. Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός, πρώην αντιδήμαρχος και πατέρας του νυν δημάρχου, όχι απλά είναι υπέρ της άσκησης ένδικων μέσων αλλά είναι και εξοργισμένος με όσους κατήγγελλαν ανυπόστατα το δήμο και δεν τον άφηναν να λειτουργήσει.

Αφού λοιπόν δεν διοικεί ούτε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, ούτε ο Κώστας Σωτηράκης, ούτε ο Στάθης Λαφαζανίδης, ποιος διοικεί αυτόν το δήμο; Ποιος άραγε;

Βασίλης Κιμ.

Λαφαζανίδης και Δεμερτζής προσπάθησαν να υπερασπίσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική Επιτροπή;
Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης ήταν ένοχος;
Τελικά ο Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι
Εκθέτουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη συμπεριφορά τους μέλη της διοίκησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ