Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά ο Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι

Τελικά ο Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι

Τελικά ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι, όπως ακούγεται από πολλούς.

Ο Κώστας Σωτηράκης πολλές φορές ανέλαβε το πολιτικό κόστος να φέρει σε πέρας ενέργειες τις διοίκησης, γιατί δεν μπορούσαν να τις φέρουν σε πέρας αυτοί που έπρεπε. Υπεράσπισε την πρόταση της διοίκησης του δήμου για το ΘΕΠΑΝ, που ήταν υπόθεση του αντιδημάρχου Οικονομικών και τότε προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Κωνσταντίνου Αμανατιάδη. Υπεράσπισε την πρόταση της διοίκησης για τη δωρεά της ELPEDISON που ήταν υπόθεση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Φωτεινής Δεβετζή Πεσματζόγλου. Ο κύριος Σωτηράκης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα δίνοντας μάχη γι’ αυτές τις δύο υποθέσεις, ερχόμενος σε σύγκρουση με τη βούληση της πλειοψηφίας των κατοίκων του δήμου.

Τώρα που ο κύριος Αμανατιάδης και η κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου χρειάστηκε να υπερασπίσουν μία πρόταση της διοίκησής τους, που ο Κώστας Σωτηράκης είχε προσωπική εμπλοκή, όχι μόνο δεν την υπεράσπισαν αλλά τον άφησαν και έκθετο ψηφίζοντας λευκό! Οι δύο αντιδήμαρχοι, για τους οποίους ο Κώστας Σωτηράκης έβαλε το χέρι του στη φωτιά και το κεφάλι του στο ντορβά, τον άφησαν στο έλεος του Θεού! Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ήθελαν να δείξουν οι δύο αντιδήμαρχοι στους δημότες. Αυτό που σίγουρα έδειξαν είναι ότι ο Κώστας Σωτηράκης σίγουρα δεν είναι δήμαρχος στη θέση του δημάρχου, ούτε και έχει στη διοίκηση τη δύναμη που ακούγεται και φαίνεται πως έχει. Τελικά ο Σωτηράκης είναι καλός για να «καθαρίζει τη μπουγάδα» άλλων, αλλά αυτοί οι «άλλοι» εύκολα τον «αδειάζουν» στην πρώτη στροφή!!

Χ.Κ.

Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης ήταν ένοχος;
Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική Επιτροπή;
Λαφαζανίδης και Δεμερτζής προσπάθησαν να υπερασπίσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ποιος διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
Εκθέτουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη συμπεριφορά τους μέλη της διοίκησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ