Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική...

Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική Επιτροπή;

Η κυβέρνηση έδωσε στις διοικήσεις των δήμων τη δυνατότητα να έχουν την πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή και τα πιο σοβαρά θέματα να χρειάζονται την έγκριση αυτού του σώματος και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά την έχει στην Οικονομική Επιτροπή και μπορεί να ψηφίζει ότι εισηγείται, εκτός και αν δεν ψηφίζουν τις εισηγήσεις ούτε τα μέλη της.

Η διοίκηση του δήμου εισηγήθηκε την άσκηση αναίρεσης κατά της απόφασης του εισαγγελέα να θέσει στο αρχείο προσφυγή του δήμου κατά προσώπων που τον κατήγγειλαν ανυπόστατα. Η πρόταση της διοίκησης δεν ψηφίστηκε γιατί πολύ απλά δεν την ψήφισαν μέλη της που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή και συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κύριος Αμανατιάδης Κωνσταντίνος και η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κυρία Δεβετζή Πεσματζόγλου Φωτεινή.

Η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να διοικήσει ούτε με την Οικονομική Επιτροπή που έχει την πλειοψηφία; Ο δήμαρχος μάλλον θα πρέπει να δει τι συμβαίνει στην παράταξή του. Δεν είναι δυνατόν να μην ψηφίζουν μέλη της διοίκησης ένα θέμα το οποίο στηρίζουν ο δήμαρχος, ο αναπληρωτής δημάρχου και σίγουρα η ομάδα του πρώην δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη. Εκτός κι αν έχει ξεκινήσει κάποιου είδους ρήξη στη διοίκηση και κάποιοι αποστασιοποιούνται. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο παράκεντρο το οποίο παρακάμπτει το δήμαρχο, την ομάδα Σωτηράκη και την ομάδα Λαφαζανίδη. Εκτός κι αν έχει δημιουργηθεί κάποια άλλη ομάδα.

Βασίλης Κιμ.

Λαφαζανίδης και Δεμερτζής προσπάθησαν να υπερασπίσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ποιος διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
Δηλαδή ο Κώστας Σωτηράκης ήταν ένοχος;
Τελικά ο Κώστας Σωτηράκης μόνο δήμαρχος στη θέση του δημάρχου δεν είναι
Εκθέτουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τη συμπεριφορά τους μέλη της διοίκησης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ