Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑντί να παραιτηθεί η αντιδήμαρχος Πρασίνου κατηγορεί τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας της

Αντί να παραιτηθεί η αντιδήμαρχος Πρασίνου κατηγορεί τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας της

Στις 15 Μαρτίου 2022 το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με ανακοίνωσή του κατήγγειλε την αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος Όλγα Αθανασιάδου Νέδου για προσωπικές συνεντεύξεις που πήρε από τους εργαζομένους στην Υπηρεσία Πρασίνου κάνοντας προπαγάνδα και ζητώντας τους ψήφο. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022, ζήτησε συγνώμη με πολλά «αν» και πολλά «εφόσον» για την προπαγάνδα που έκανε η κυρία Αθανασιάδου.

Νομίζει ο κύριος δήμαρχος ότι είναι διευθυντής σχολείου και η κυρία αντιδήμαρχος καθηγήτρια που έκανε ένα μικρό λαθάκι, το οποίο ξεπλένεται με ένα «συγνώμη» του δημάρχου; Και γιατί ζήτησε συγνώμη ο δήμαρχος, αφού δεν ζήτησε η αντιδήμαρχος; Για μια τόσο σοβαρή ιστορία συνεντεύξεων και προπαγάνδας της αντιδημάρχου η λύση ήταν μία και αυτή ήταν η παραίτησή της ή η αποπομπή της από το δήμαρχο εφόσον η ίδια παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει τι έκανε. Δυστυχώς για μία ακόμα φορά και ο δήμαρχος παριστάνει πως δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς έγινε.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022 η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος κατηγόρησε την Υπηρεσία Πρασίνου ότι δεν κούρεψε τα χόρτα στην περιοχή της Διαλογής ενώ είχε λάβει διαβεβαιώσεις ότι τα χόρτα θα κουρευτούν σε όλες τις διαδρομές που θα περάσουν οι Επιτάφιοι. Η κυρία Αθανασιάδου είπε κι άλλα πολλά και για τη διευθύντρια της υπηρεσίας της και για τους εργαζόμενους, όπως πολλά είπε και ο δήμαρχος, αλλά αυτά είναι αντικείμενο άλλου κειμένου.

Η αντιδήμαρχος Πρασίνου αντί να παραιτηθεί μετά τις προσωπικές συνεντεύξεις και την κατ’ ιδίαν προπαγάνδα στους εργαζόμενους, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αντί να την αποπέμψει αφού δεν παραιτείται, ψάχνουν να ρίξουν την ευθύνη για τα προβλήματα στην Υπηρεσία Πρασίνου στη διευθύντρια και στους εργαζόμενους. Αυτό λέγεται θράσος και εμπάθεια. Η κυρία αντιδήμαρχος έκανε πράγματα που δεν συνάδουν με τη θέση της δημιουργώντας ένταση με τους εργαζόμενους. Δεν είχε καμιά δουλειά ούτε να παίρνει συνεντεύξεις ούτε να τους κάνει προπαγάνδα. Όλα όσα λένε λοιπόν η κυρία αντιδήμαρχος και ο κύριος δήμαρχος σε βάρος της διευθύντριας και των εργαζομένων στο Πράσινο φαίνονται σαν συνέχεια εκείνης της υπόθεσης που οι εργαζόμενοι δεν ανέχτηκαν τις «πρωτοτυπίες» της κυρίας Αθανασιάδου.

Στο κάτω της γραφής από την αντιδημαρχία Πρασίνου πέρασε και η κυρία Κορωνίδου και ο κύριος Δεμερτζής. Γιατί ποτέ δεν δημιουργήθηκαν τέτοια προβλήματα; Γιατί δηλαδή για μία ακόμα φορά δημιουργείται πρόβλημα εκεί που βρίσκεται η κυρία Αθανασιάδου; Τι κάνει πως δεν καταλαβαίνει ο δήμαρχος και αντί να βάλει στη θέση της την αντιδήμαρχό του προσπαθεί να σκορπίσει τις ευθύνες πάλι αλλού;

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ