Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ αντιδήμαρχος Πρασίνου εξέθεσε απαράδεκτα τους εργαζομένους της Υπηρεσίας της

Η αντιδήμαρχος Πρασίνου εξέθεσε απαράδεκτα τους εργαζομένους της Υπηρεσίας της

Φαίνεται πως από τη διοίκηση Μανδαλιανού ακόμη δεν τα έχουμε δει όλα. Φαίνεται πως από αυτή τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου πρέπει να περιμένουμε τα πάντα, όσο απίστευτα και αν φαντάζουν.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Απριλίου 2022, η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, ρώτησε, εκτός των άλλων, για την απαράδεκτη κατάσταση με τα χόρτα τα οποία δεν κόπηκαν στην περιοχή της Διαλογής και πιο συγκεκριμένα γύρω από τον Ιερό Ναό με αποτέλεσμα τη Μεγάλη Εβδομάδα ο κόσμος να βλέπει τα αγριόχορτα να πνίγουν τα λουλούδια που υπάρχουν φυτεμένα εκεί.

Η αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Όλγα Αθανασιάδου Νέδου, επέλεξε να απαντήσει στην κυρία Πασχαλίδου, εκθέτοντας τους εργαζόμενους της αντιδημαρχίας της. Η κυρία Αθανασιάδου δεν επέλεξε να πει ότι η κοπή των χόρτων στο συγκεκριμένο χώρο ήταν στους σχεδιασμούς της Υπηρεσίας αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό. Η κυρία Αθανασιάδου επέλεξε να πει ότι έλαβε διαβεβαιώσεις (προφανώς από την προϊσταμένη της Υπηρεσίας) ότι θα κοπούν τα χόρτα σε όλες τις διαδρομές των Ιερών Ναών που θα περάσουν οι Επιτάφιοι, αλλά αυτό δεν έγινε. Η κυρία Αθανασιάδου δήλωσε ότι έπεσε από τα σύννεφα και ότι έκανε τις ενέργειες που έπρεπε να κάνει ως αντιδήμαρχος. (Η απάντηση της κυρίας Αθανασιάδου στην κυρία Πασχαλίδου στη 1ώρα 39λεπτά και 5 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0)

Ο κατήφορος αυτός της διοίκησης δεν έχει τέλος. Η κυρία Αθανασιάδου με την ευκολία που εξαφανίστηκε ως πρόεδρος του ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ για να μην υπογράψει την ανανέωση των συμβάσεων των 34 εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Κορδελιού Ευόσμου επειδή ο νόμος δεν είχε ψηφιστεί από τη Βουλή και φοβόταν μήπως της καταλογιστούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, με την ίδια ευκολία χθες «κρέμασε στα μανταλάκια» τους εργαζομένους της αντιδημαρχίας της.

Έτσι όπως τα πάει η διοίκηση Μανδαλιανού, είναι πιθανό να χρεώσει στους εργαζομένους του δήμου το γεγονός ότι δεν ολοκληρώνεται το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα στεγαστεί στην Πολεοδομία Ευόσμου, ότι δεν γίνονται οι κόμβοι στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο, ότι δεν κλείνουν τα ανοιχτά φρεάτια κ.ο.κ. Για τη διοίκηση Μανδαλιανού πάντα φταίνε οι άλλοι. Φταίει ο αρχιμουσικός, φταίνε οι εκτελεστές της φιλαρμονικής, φταίνε οι εργαζόμενοι του πρασίνου, φταίει η αντιπολίτευση, μάλλον φταίει και η Μαρία Πασχαλίδου που όλο κάτι ρωτάει!

Κιμ. Ο.

Αντί να παραιτηθεί η αντιδήμαρχος Πρασίνου κατηγορεί τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας της
Αλήθεια έλεγε ο Καμαρινός για την απουσία της κυρίας Αθανασιάδου από το ΔΗΚΕΚΠΑΚΕ
Στο γραφείο δημάρχου οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ