Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαμία ευθιξία και καμία ανάληψη ευθύνης από τη διοίκηση Μανδαλιανού

Καμία ευθιξία και καμία ανάληψη ευθύνης από τη διοίκηση Μανδαλιανού

«Το μόνο λάθος, το οποίο της το είπα και η ίδια το παραδέχεται είναι ότι ανέφερε για τη διοίκησή μας. Σε κανέναν δεν κάνουμε προπαγάνδα για τη διοίκησή μας και ας έρθει κάποιος, αν ήταν ένα προσωπικό λάθος από υπερβάλλοντα ζήλο της κυρίας Αθανασιάδου, ζητάει συγνώμη και η ίδια, ζητάω συγνώμη κι εγώ εκ μέρους της και εκ μέρους όλης της διοίκησης, αλλά από κανέναν που ήρθε στο γραφείο μου δεν ρώτησα ποτέ τι ψήφισες για να τον βοηθήσω ή όχι είτε να βρει δουλειά είτε οτιδήποτε αίτημα έχει. Ψήφισες Ζυγά, πήγαινε στον Ζυγά να στο λύσει. Τέτοιες μικροπρέπειες δεν έχω κάνει. Δεν το έκανα κύριε Γιαννακόπουλε. Δεν ξέρω ποιος το κάνει. Γιατί πρέπει να σας το πω κύριε Γιαννακόπουλε. Γιατί πρωτύτερα ειπώθηκε ένα λάθος της αντιδημάρχου και σας εξηγώ ότι αν ήταν η νοοτροπία μας να προμοτάρουμε τους εαυτούς μας θα το κάναμε εξ αρχής και θα το έκανα εγώ προσωπικά ο ίδιος».

Αυτή ήταν η απάντηση του κυρίου δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Μαρτίου 2022 στα όσα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης καταλόγισαν στην αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου, Όλγα Αθανασιάδου. Όλα τα παραπάνω επίσης ήταν απάντηση στο Σωματείο Εργαζομένων που με ανακοίνωσή του ρωτούσε «από πού προκύπτει ότι είναι αρμοδιότητα των Αντιδημάρχων να παίρνουν με καθολικό τρόπο, προσωπικές συνεντεύξεις από όλους τους εργαζόμενους και να κάνουν προπαγάνδα, ζητώντας την ψήφο τους στις εκλογές;»

Δηλαδή για την προπαγάνδα που έκανε υπέρ της διοίκησης η κυρία Αθανασιάδου σε προσωπικές συνεντεύξεις στους εργαζόμενους, η απάντηση του δημάρχου ήταν ένα «συγνώμη» από τον ίδιο, ένα εκ μέρους της κυρίας Αθανασιάδου, αφού η ίδια δεν το ζήτησε και ένα εκ μέρους όλης της διοίκησης. Μάλιστα αυτά ήταν μισά συγνώμη, αφού ο κύριος δήμαρχος, κατά τη γνωστή του τακτική, πρόσθεσε και το «αν ήταν ένα προσωπικό λάθος από υπερβάλλοντα ζήλο της κυρίας Αθανασιάδου». Δηλαδή κατά τον κύριο δήμαρχο, ένα στέλεχος της διοίκησής του μπορεί από υπερβάλλοντα ζήλο να κάνει αυτό που έκανε η κυρία Αθανασιάδου.

Γίνεται τα στελέχη της διοίκησής του από υπερβάλλοντα ζήλο να κάνουν καμιά δουλειά όπως για παράδειγμα να μην αφήσουν να υποστεί έξωση το ΚΕΠ, αντί να εξαντλούν τον υπερβάλλοντα ζήλο τους στην προπαγάνδα υπέρ της διοίκησής τους;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για ακόμα μία φορά κάλυψε μια απαράδεκτη ενέργεια στελέχους της διοίκησής του χωρίς να ζητήσει παραίτηση. Στέλεχος της διοίκησης του κυρίου Μανδαλιανού για ακόμα μια φορά δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί μετά από τέτοιες αποκαλύψεις. Καμία ευθιξία και καμία παραίτηση όπως ακριβώς και στην υπόθεση της έξωσης του ΚΕΠ, όπως ακριβώς και στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ. Η διοίκηση Μανδαλιανού πορεύεται με ήθος και με όραμα προς δεύτερη τετραετία.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ