Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκτός από φωτογραφίες η διοίκηση Μανδαλιανού έχει να παρουσιάσει και μαγκιά!

Εκτός από φωτογραφίες η διοίκηση Μανδαλιανού έχει να παρουσιάσει και μαγκιά!

Η διοίκηση Μανδαλιανού στο τέλος της θητείας της εκτός από φωτογραφίες θα έχει να παρουσιάσει και μπόλικη μαγκιά!

«Απολογισμό θα κάνουμε επειδή γουστάρουμε να κάνουμε εμείς, γιατί πρέπει να κάνουμε», είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2022! (Τα όσα είπε ο δήμαρχος στις 2 ώρες και 44 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα στο παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=ouGjV4D5GC0)

Βέβαια μέσα στην ίδια πρόταση ο κύριος δήμαρχος πέφτει σε αντίφαση αφού πρώτα λέει ότι θα κάνει απολογισμό επειδή έτσι γουστάρει στη διοίκησή του και μετά λέει γιατί πρέπει. Γιατί έτσι γουστάρουν ή γιατί έτσι πρέπει; Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

«Μην ζητάτε απολογισμό απαιτώντας εσείς που δεν κάνατε, οι όποιες διοικήσεις», λέει ο κύριος δήμαρχος ενώ παρακάτω προσθέτει «ο αναμάρτητος το λίθο βαλέτω».

Προφανώς ο κύριος δήμαρχος δεν έχει καταλάβει πως με τον απολογισμό δεν θα δώσει κυρίως λογαριασμό στον κύριο Σούλα ή στον κύριο Χατζηβρέττα ή στον οποιοδήποτε δημοτικό σύμβουλο. Κυρίως θα δώσει λογαριασμό στους δημότες.

Στους δημότες δίνει λογαριασμό ο δήμαρχος μόνο γιατί πρέπει και όχι γιατί έτσι γουστάρει. Η διοίκηση Σούλα κρίθηκε από τους δημότες. Προφανώς ο κύριος δήμαρχος φιλοδοξεί στις ερχόμενες εκλογές να βρεθεί στη θέση που βρέθηκε η παράταξη Σούλα μετά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Η διοίκηση Σούλα μάλιστα βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση χωρίς να έχουμε ακούσει ποτέ από τον Πέτρο Σούλα τέτοιες μαγκιές. Δεν τον ακούσαμε δηλαδή να λέει πως θα κάνει κάτι γιατί έτσι γουστάρει!

«Πράγματι δεν κοκκινίζω από ντροπή κύριε Αλεξανδρίδη γι’ αυτό που λέω», ήταν η απάντηση του δημάρχου στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ο οποίος αντέδρασε στα περί «έτσι γουστάρουμε». Και επειδή έτσι γουστάρει θα κάνει απολογισμό ο κύριος Μανδαλιανός και ευθαρσώς δηλώνει πως δεν κοκκινίζει από ντροπή γι’ αυτό που είπε.

Τι παραπάνω να σχολιάσει κανείς; Τα είπε όλα μόνος του ο δήμαρχος. Στις προηγούμενες τετραετίες μερικές φορές έκανε κόπο η αντιπολίτευση να εκθέσει τη διοίκηση και το δήμαρχο. Με τη διοίκηση της «Νέας Πνοής» η αντιπολίτευση δεν χρειάζεται να καταβάλει κόπο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ