Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάνει μεγάλο λάθος ο κύριος Καμαρινός…

Κάνει μεγάλο λάθος ο κύριος Καμαρινός…

Τελικά ο κύριος Καμαρινός έκανε λάθος που ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, Στάθη Καϊτετζίδη, να απαντήσει σε συγκεκριμένα πράγματα για το ΘΕΠΑΝ χωρίς να αναφερθεί στους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας.

Τελικά με βάση τους ακροβατισμούς του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας, κατά τη λογοδοσία της διοίκησης στο Δημοτικό Συμβούλιο την 26η Ιουνίου 2024, το ΘΕΠΑΝ μπορεί και να κρατάει από τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας.

Μπορεί εάν ζούσε ο Ναβουχοδονόσορας Α΄ να μας βεβαίωνε κάτι τέτοιο, όπως θα μας βεβαίωνε ο Διονύσιος Α΄, εάν ζούσε, ότι είπε στον κύριο πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στον δήμο.

Βέβαια ο Διονύσιος Α΄, λίγους μήνες πριν από την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κύριος Καϊτετζίδης ότι του είπε πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο, είχε στείλει ένα φιρμάνι με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στην Εκκλησία.

Για το ότι ο Διονύσιος Α΄ παραδέχτηκε ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο έχουμε μόνο το λόγο του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας. Για το ότι ο Διονύσιος Α΄ διεκδικούσε το ΘΕΠΑΝ για λογαριασμό της Εκκλησίας έχουμε έγγραφο με την υπογραφή του.

Ίσως, εάν ζούσε ο Ναβουχοδονόσορ ο Α΄, να μας βεβαίωνε ότι ο Διονύσιος Α΄ είπε στον κύριο Καϊτετζίδη όσα ο κύριος Καϊτετζίδης ισχυρίζεται ότι του είπε. Ίσως ο Ναβουχοδονόσορ ο Α΄ επίσης να μας βεβαίωνε ότι έχει δίκιο ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Δυσοσμίας να θέλει να πάρει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ.

Μπορεί, εάν ζούσε ο Ναβουχοδονόσορ ο Α΄, να δικαίωνε τον κύριο Καϊτετζίδη και για το γεγονός ότι τα Ανταποδοτικά Τέλη είναι σαν τις Αμυντικές Δαπάνες κι έτσι δικαιούται «να μας πάρει το κεφάλι» αυξάνοντάς τα κατά 35%.

Μπούρι Κ.

Αυτό που ζούμε με τον κύριο Καϊτετζίδη δεν έχει προηγούμενο
Ευτυχώς δεν έδωσε το λόγο του στο Ελευθέριο Κορδελιό ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης!
Γιατί ο Στάθης Καϊτετζίδης «ξέθαψε» την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ