Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠατριωτικό καθήκον η ψήφιση της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%

Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Ιανουαρίου 2024, ακούστηκαν διάφορα ευφυολογήματα από πλευράς διοίκησης Αλεξανδρίδη για να δικαιολογήσουν την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%, αύξηση που καμία παράταξη προεκλογικά δεν είπε ότι θα έκανε αν κέρδιζε τις εκλογές.

Τα ευφυολογήματα όμως που ακούστηκαν από όσα μέλη της διοίκησης Αλεξανδρίδη μίλησαν για να υπερασπίσουν την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών, ωχριούσαν μπροστά σ’ αυτό που σκέφτηκε και είπε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού κύριος Στάθης Καϊτετζίδης.

Ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης ζήτησε να ψηφιστεί ομόφωνα η αύξηση 35% των Ανταποδοτικών Τελών, γιατί ομόφωνα ψηφίζονται στο Κοινοβούλιο οι Αμυντικές Δαπάνες και γιατί η ψήφιση των Ανταποδοτικών Τελών σ’ ένα Δημοτικό Συμβούλιο είναι όπως η ψήφιση των Αμυντικών Δαπανών στο Κοινοβούλιο.

Ο κύριος Καϊτετζίδης αφού κούρασε το Δημοτικό Συμβούλιο επί 16 ολόκληρα λεπτά, καταχρώμενος την υπομονή όλων, στο τέλος είπε κι αυτό το απίστευτης έμπνευσης ευφυολόγημα! Τι σχέση μπορεί να έχουν οι Αμυντικές Δαπάνες για τη θωράκιση της χώρας από εξωτερικούς κινδύνους με την αφαίμαξη του κόσμου μέσω των Ανταποδοτικών Τελών ένας Στάθης Καϊτετζίδης το ξέρει, γιατί κάτι τέτοιο σίγουρα δεν το ξέρει ούτε ο Θεός.

Λίγο έλειψε ο κύριος Καϊτετζίδης να πει ότι είναι πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%. Ο κύριος Καϊτετζίδης αγόρευσε 16 ολόκληρα λεπτά υπέρ της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών. Μίλησε περισσότερο από τον δήμαρχο και από την αρμόδια αντιδήμαρχο. Είπε διάφορα και στο τέλος είπε αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω. Ο κύριος Καϊτετζίδης όμως προεκλογικά δεν είπε ποτέ και πουθενά ούτε κουβέντα από αυτά που ανέφερε χθες. Όχι δεν είπε ότι θα αυξήσει τα Δημοτικά Τέλη γιατί αυτά είναι σαν τις Αμυντικές Δαπάνες, αλλά δεν είπε ούτε ότι θα αυξήσει τα Δημοτικά Τέλη αν χρειαστεί.

Ο κύριος Καϊτετζίδης προσπάθησε να παραστήσει χθες τον Λυσία μόνο που ο λόγος του δεν ήταν υπέρ αδυνάτου, αλλά υπέρ δυνατού. Ο αδύνατος πάλι θα πληρώσει. Αλλά θα είχε αξία ο λόγος του κυρίου Καϊτετζίδη υπέρ της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών, εάν τον εκφωνούσε προεκλογικά και έπειθε τους δημότες να τον ψηφίσουν. Θα τον παραδεχόμασταν τότε ως δεινό ρήτορα. Τώρα ρήτορα σίγουρα δεν μπορούμε να τον πούμε. Τώρα… γιουρούσια να πληρώσουμε την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών για να πράξουμε το πατριωτικό μας καθήκον, αισθανόμενοι πως απωθούμε τον εχθρό που εισέβαλε στα εδάφη μας.

Χ.Κ.

Αύξηση Ανταποδοτικών Τελών εις το όνομα του ΘΕΠΑΝ…
Σχετικά με την κακοδιαχείριση της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ