Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝίκη του 1ου Λυκείου Ευόσμου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ

Νίκη του 1ου Λυκείου Ευόσμου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ

(KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2024)

Με ενθουσιασμό, μοιραζόμαστε μαζί σας τα χαρμόσυνα νέα για την ομάδα του 1ου Λυκείου Ευόσμου, η οποία κατέκτησε την κορυφή στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΚΑΡΠΑ (KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2024) που έλαβε χώρα στις 13 Απριλίου 2024 στο Δημαρχείο Πανοράματος.

Οι μαθητές μας, Σαντόλης Ιωάννης, Σίμου Δημήτριος και Κατσαφούρου Φωτεινή (ως αναπληρώτρια), απέσπασαν την πρωτιά, αποδεικνύοντας άριστες γνώσεις και δεξιότητες στην ΚΑΡΠΑ. Η ψυχραιμία, η ομαδικότητα και η αποτελεσματικότητά τους εντυπωσίασαν τους κριτές, κατακτώντας επάξια και κρίθηκαν πρωταθλητές.

Η νίκη αυτή αποτελεί καρπός της σκληρής δουλειάς και του ζήλου των μαθητών μας, καθώς και της αφοσίωσης και καθοδήγησης του σχολικού νοσηλευτή μας, κ. Γαλατίδη Αθανασίου.

Συγχαρητήρια στους νικητές, στον κ. Γαλατίδη και σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα!

Πιστεύουμε ακράδαντα στην αξία της εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες και στην ΚΑΡΠΑ για τους νέους μας. Η επιτυχία του 1ου Λυκείου Ευόσμου αποτελεί ηχηρό μήνυμα για τη σπουδαιότητα αυτής της εκπαίδευσης και ελπίζουμε να εμπνεύσει και άλλα σχολεία να υιοθετήσουν αντίστοιχα προγράμματα στα μαθήματά τους.

Από το 1ο Λύκειο Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ