Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕσείς σκοπίμως το αποκρύψατε κύριε Δεμερτζή;

Εσείς σκοπίμως το αποκρύψατε κύριε Δεμερτζή;

Ο κύριος Χρήστος Δεμερτζής, δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Τι τον ήθελε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τον φορτωτή των 170.000 ευρώ;», εκτός των άλλων έγραψε και τα εξής:

«Αναρωτηθήκατε επίσης γιατί η διοίκηση μας δεν έθεσε σε λειτουργία τον φορτωτή. Γιατί πολύ απλά δεν πρόλαβε! Το μηχάνημα παραδόθηκε στο δήμο τον τελευταίο μήνα πριν αναλάβει η νέα διοίκηση και όπως γνωρίζετε και σκοπίμως αποκρύπτετε απαιτείται έκδοση πινακίδων και ασφάλειας, κάτι που απαιτεί χρόνο».

Ο κύριος Δεμερτζής καταλόγισε σκοπιμότητα στην «Αγκίδα» και ανάγκασε πολλούς ανθρώπους να ακούσουμε ξανά τα όσα είπε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Απριλίου 2024, προκειμένου να του ζητήσουμε συγνώμη εφόσον τον αδικήσαμε.

Στην τοποθέτηση του κυρίου Δεμετζή, που υπερέβη τον προβλεπόμενο από τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου χρόνο, δεν υπήρχε ούτε μισή κουβέντα για το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού παρέλαβε τον φορτωτή τον τελευταίο μήνα της θητείας της.

Ο κύριος Δεμερτζής απαντούσε στον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για το γεγονός ότι ο φορτωτής που αγόρασε η διοίκηση Μανδαλιανού δεν χρησιμοποιήθηκε επί της θητείας τους και δεν είπε ότι το μηχάνημα παραλείφθηκε τον τελευταίο μήνα της θητείας τους, δεν είπε τίποτα για τις πινακίδες και την ασφάλεια.

Ο φορτωτής λοιπόν, σύμφωνα με το σχόλιο του κυρίου Δεμερτζή, παραλείφθηκε τον Δεκέμβριο του 2023. Ο κύριος Δεμερτζής δεν αναφέρθηκε στο χρόνο παραλαβής του φορτωτή, αλλά καταλογίζει στην «Αγκίδα» σκοπιμότητα γιατί θεωρεί ότι αποκρύψαμε κάτι που δεν είπε ούτε ο ίδιος.

Και που θέλατε να ξέρουμε κύριε Δεμερτζή το χρόνο παραλαβής του φορτωτή, αφού δεν αναφερθήκατε σ’ αυτό το ζήτημα ούτε εσείς ο ίδιος; Θέλατε να το ξέρουμε από τον απολογισμό των έργων που δεν κάνατε ποτέ ως διοίκηση; Πραγματικά κύριε Δεμερτζή μας περιπαίζετε; Επιπλέον κύριε Δεμερτζή τα τηλέφωνά μας τα γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να μας πείτε κάτι και να μην το γράψουμε. Γιατί δεν μας δώσατε την πληροφορία, για την οποία μας κατηγορείτε ότι σκοπίμως αποκρύψαμε; Εσείς σκοπίμως την αποκρύψατε;

Θα ερευνήσουμε και θα μάθουμε πότε παραλείφθηκε ο φορτωτής κύριε Δεμερτζή. Εάν όμως ισχύει αυτό που γράφετε και αν παραλάβατε τον φορτωτή ένα μήνα πριν τελειώσει η θητεία της διοίκησης στην οποία συμμετείχατε, ξεχάσατε να το αναφέρετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ξεχάσατε να το κάνετε γιατί είχατε στο νου σας να καλέσετε τον αντιδήμαρχο Πέτρο Μεσθανέα να κατεβεί από το καλάμι, το οποίο θεωρείτε ότι έχει καβαλήσει.

Επιπλέον κύριε Δεμερτζή, στο μακροσκελέστατο σχόλιό σας δεν απαντάτε στην κατηγορία του νυν δημάρχου ότι ο δήμος είχε ίδιο φορτωτή με αυτόν που αγοράσατε και δεν τον χρησιμοποιούσε. Υπάρχει απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα κύριε Δεμερτζή;

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ