Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού…

και γι’ αυτό συνεργάζεται μαζί του η Μαρία Μανούκα

Διαβάζουμε σήμερα στην ενημερωτική ιστοσελίδα typosthes.gr ότι «Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για να πάρει “σάρκα και οστά” ένα έργο πνοής για το δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και συνολικά για τη δυτική Θεσσαλονίκη, η δημιουργία μεγάλου βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος στο πρώην στρατόπεδο “Μ. Αλέξανδρος”».

«Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η υποβολή προσφορών από τους υποψηφίους – Θα εξυπηρετεί τα τέσσερα αθλήματα του υγρού στίβου», γράφει η ενημερωτική ιστοσελίδα typosthes.gr.

Αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, και γι’ αυτό φαίνεται ότι συνεργάζεται στενά μαζί του η Μαρία Μανούκα, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου».

Όσο η παράταξη Μανδαλιανού δεν έκανε απολύτως τίποτα για την ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου που βρίσκεται άνωθεν της περιφερειακής οδού, η διοίκηση Κυρίζογλου του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης εξασφάλιζε τη δημιουργία μεγάλου βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος.

Την ημέρα που η ενημερωτική ιστοσελίδα typosthes.gr δημοσίευε το άρθρο για τη δημιουργία μεγάλου βιοκλιματικού κολυμβητικού συγκροτήματος στο πρώην στρατόπεδο “Μ. Αλέξανδρος” στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, η δεύτερη και η τρίτη παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα, ασχολούνταν με την παρουσία τους στη θεατρική παράσταση «Μια Τίγρης στο Μπάνιο μου», στην οποία ένας από τους πρωταγωνιστές είναι ο τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Συγχαρητήρια και στις δύο παρατάξεις. Τα αξίζουν, γιατί αλλού βαρούν τα τούμπανα αλλού χορεύει η νύφη, γιατί ο κόσμος καίγεται κι εκείνοι χτενίζονται, γιατί ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης φτιάχνει καινούργιο κολυμβητήριο κι εκείνοι άφησαν το κουφάρι του δικού μας κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και ασχολούνται με το θέατρο. Πολλά συγχαρητήρια στις δύο παρατάξεις. Τις παρατάξεις Μανδαλιανού και Μανούκα χρειάζεται ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου για να γίνει Δημοτική Κοινότητα του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Μπάμπης Ι.

Για το κολυμβητήριο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πει κάτι η κυρία Μανούκα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ