Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Κύριε Μεσθανεύς σας προτείνουμε να κατεβείτε από το καλάμι»

«Κύριε Μεσθανεύς σας προτείνουμε να κατεβείτε από το καλάμι»

«Αντί να απαξιώνετε κύριε Μεσθανεύς τη δουλειά των πολιτικών σας αντιπάλων, σας προτείνουμε να κατεβείτε απ’ το καλάμι και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα».

Τα παραπάνω είπε ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση Μανδαλιανού κύριος Χρήστος Δεμερτζής, απευθυνόμενος στον κύριο Πέτρο Μεσθανέα, αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Κορδελιού Ευόσμου.

Τι να σχολιάσει κανείς από τη φράση του κυρίου Δεμερτζή; Ότι χρησιμοποίησε πληθυντικό αριθμό για τον εαυτό του λέγοντας «σας προτείνουμε»; Ότι ανακάλεσε αυτό που είπε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μετά τις αντιδράσεις δημοτικών συμβούλων;

Δηλαδή ο κύριος Δεμερτζής κάλεσε τον κύριο Μεσθανέα να κατέβει από το καλάμι, είπε δηλαδή αυτό που ήθελε να πει, ακούστηκε αυτό που ήθελε να ακουστεί, το ανακάλεσε και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Και γιατί ανακάλεσε ο κύριος Δεμερτζής; Τελικά ο κύριος Μεσθανεύς δεν είναι ανεβασμένος στο καλάμι κι έτσι δεν χρειάζεται να κατέβει, αλλά αν δεν αντιδρούσαν δημοτικοί σύμβουλοι στη φράση του κυρίου Δεμερτζή, τότε ο κύριος Μεσθανεύς θα παρέμενε ανεβασμένος στο καλάμι και θα έπρεπε να κατεβεί;

Ο κύριος Δεμερτζής κάλεσε τον κύριο Μεσθανέα να κατεβεί από το καλάμι. Ποιος; Ο κύριος Δεμερτζής που ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας απευθύνθηκε, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με απαράδεκτο τρόπο στον κύριο Πέτρο Σούλα, ο οποίος είναι κατά σαράντα χρόνια μεγαλύτερός του και πρώην δήμαρχος. Θεώρησε τότε ο κύριος Δεμερτζής ότι ο κύριος Σούλας τον ειρωνεύτηκε και επιτέθηκε φραστικά παρά το γεγονός ότι ο τέως δήμαρχος τόνισε ότι δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση.

Κιμ. Ο.

Επιτέλους λειτούργησε ο διαγραμμιστής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ