Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα πάει ή δεν θα πάει η παράταξη Μανούκα στη θεατρική παράσταση;

Θα πάει ή δεν θα πάει η παράταξη Μανούκα στη θεατρική παράσταση;

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζητά τη λύση του: Θα πάει η παράταξη Μανούκα στη θεατρική παράσταση «Μια τίγρης στο μπάνιο μου», στην οποία πρωταγωνιστεί και ο τέως δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός;

Φαίνεται πως οι απόψεις διίστανται καθώς άλλοι υποστηρίζουν πως πρέπει να πάνε για να συσφίξουν κι άλλο τις σχέσεις τους με την παράταξη Μανδαλιανού και άλλοι υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να πάνε εξαιτίας της σφοδρής προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Πάντως η παράταξη Μανούκα φαίνεται να έχει πάρει πρόσκληση από τον τέως δήμαρχο για την παράσταση, γι’ αυτό και γίνεται τόση κουβέντα, ενώ οι άλλες παρατάξεις δεν έχουν πάρει. Λογικό είναι η παράταξη Μανούκα να πήρε πρόσκληση κατά προτεραιότητα, αφού πλέον ο κύριος Μανδαλιανός έχει στενή πολιτική συνεργασία με την κυρία Μανούκα.

Στο δια ταύτα οι άλλες παρατάξεις δεν συζητάνε εάν θα πάνε στην παράσταση, καθώς φαίνεται ότι θέλουν να πάνε και θα πάνε παρ’ όλο που δεν έλαβαν ακόμη πρόσκληση, αφού ο πολιτισμός και η τέχνη ενώνουν.

Οι παρατάξεις Αλεξανδρίδη και Κοκονά δεν έχουν και κανέναν λόγο να μην πάνε στην παράσταση. Άλλωστε οι επικεφαλής τους δεν είχαν ανταλλάξει προσωπικούς χαρακτηρισμούς με τον κύριο Μανδαλιανό και δεν τον είχαν κατηγορήσει προεκλογικά ως σεξιστή, όπως έκανε η κυρία Μανούκα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ