Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι Εμπορικοί Σύλλογοι επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη σημαντική συνάντηση του Συλλόγου μας με το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου, στα πλαίσια της αυξημένης παραβατικότητας και των κρουσμάτων διαρρήξεων σε επιχειρήσεις του Ευόσμου και του Κορδελιού.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος Ζαχαρίας Κουϊμτζής και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σούλας εκπροσωπώντας τον ΕΜΣΕΚ, μαζί με τον κ. Χρήστο Αντίνου Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κορδελιού και τους Προέδρους των κοινοτήτων Ευόσμου και Κορδελιού, επικοινώνησαν στον Υποδιοικητή Ασφαλείας και τον Διοικητή του Α.Τ Ευόσμου το σημαντικό ζήτημα των διαρρήξεων και των βανδαλισμών που έχουν υποστεί δεκάδες καταστήματα στο Δήμο μας.

Πρόκειται για ένα ζήτημα διαχρονικό, για το οποίο έχουν ήδη σημαντικές ενέργειες, όπως η εντατικοποίησή των περιπολιών κατά τις βραδινές ώρες, η αύξηση της δύναμης του Α.Τ Ευόσμου σε προσωπικό και περιπολικά, καθώς και η παρουσία πλέον ομάδας ΟΠΚΕ στον Εύοσμο.

Η συνάντηση έληξε με τα στελέχη του Α.Τ. να ενημερώνουν για τους τρόπους πρόληψης και ασφάλειας για τα καταστήματα όπως η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και η τοποθέτηση ρολών ασφαλείας.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι οι επαγγελματίες να προβαίνουν σε άμεση καταγγελία περιστατικών παραβατικότητας.

Η ενέργεια αυτή είναι η έναρξη από μια σειρά επικοινωνιών που θα πραγματοποιήσει ο ΕΜΣΕΚ για την ασφάλεια τόσο των επαγγελματιών όσο και του τόπου μας.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ