Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣχετικά με την απομάκρυνση των αυτοκινήτων από το οικόπεδο της Κολοκοτρώνη

Σχετικά με την απομάκρυνση των αυτοκινήτων από το οικόπεδο της Κολοκοτρώνη

Την Κυριακή 31 Μαρτίου η «Αγκίδα» επισκέφτηκε το οικόπεδο στο Ελευθέριο Κορδελιό στην οδό Κολοκοτρώνη που έχει μετατραπεί σε «νεκροταφείο» εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων. Εκεί συνάντησε τον Βασίλη Αϊβαζίδη, αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου.

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου υπογράμμισε ότι τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα βρίσκονται πάρα πολύ καιρό στο συγκεκριμένο οικόπεδο, ότι έχουν φωτογραφηθεί και επισημανθεί από τη Δημοτική Αστυνομία και ότι σε λίγες μέρες θα υπογραφεί η σύμβαση για το γερανοφόρο όχημα που θα τα απομακρύνει.

Ο Βασίλης Αϊβαζίδης απηύθυνε μέσω της «Αγκίδας» μήνυμα στους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων να τα απομακρύνουν, γιατί σε λίγες ημέρες θα τα απομακρύνει ο δήμος για να καθαρίσει ο χώρος και για να ανασάνει η περιοχή.

Πέρασαν μόλις εννιά ημέρες από τότε και η «Αγκίδα» έλαβε από συνδημότη μας το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα:

«Πριν από οκτώ ημέρες ημέρα Κυριακή επισκέφθηκε ένα ανοικτό οικόπεδο επί τής Κολοκοτρώνη είκοσι δύο ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί με ένα σωρό αυτοκίνητα γνωστής εταιρείας που γειτνιάζει με το οικόπεδο αυτό και το έχουν καταντήσει χώρο απόσυρσης παλαιών οχημάτων αναριθμων και επικίνδυνων για την δημόσια υγεία όπως και ένα τοιχίο πού είναι έτοιμο να καταρρεύσει.

Δυστυχώς μόνο ωραία λόγια και τίποτα άλλο. Η δημοσιογραφική πέννα δεν είναι μόνο για να αναδεικνύει κάποιους δημοσίους άρχοντες αλλά και να τούς επαναφέρει μπροστά στης ευθύνες τους και να καυτηριάζει την αδράνεια τους απέναντι στα προβλήματα που οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι υπάρχουν και θέτουν σέ κίνδυνο πολίτες τής περιοχής στην οποία εκλέγονται. Ευχαριστώ που έχω το δικαίωμα να εκφράσω δημόσια αυτά που απασχολούν την γειτονιά μου ελπίζω να φτάσουν και στα αυτιά των αρμόδιων στον Δήμο».

Η «Αγκίδα» έκανε ρεπορτάζ στις 9 Μαρτίου 2024 και να ανέδειξε το πρόβλημα στο συγκεκριμένο οικόπεδο. Στις 31 Μαρτίου 2024 επισκέφτηκε ξανά το συγκεκριμένο οικόπεδο και συνομίλησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Στις 9 Απριλίου του 2024, συνδημότης μάς έστειλε μήνυμα για να μας γράψει ότι «η δημοσιογραφική πέννα δεν είναι μόνο για να αναδεικνύει κάποιους δημοσίους άρχοντες αλλά και να τούς επαναφέρει μπροστά στης ευθύνες τους και να καυτηριάζει την αδράνεια τους απέναντι στα προβλήματα που οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι υπάρχουν και θέτουν σέ κίνδυνο πολίτες τής περιοχής στην οποία εκλέγονται».

Αφήνουμε το ύφος και τα γραφόμενα του συνδημότη μας στην κρίση των αναγνωστών. Προφανώς ο κύριος αυτός δεν γνωρίζει ότι η «Αγκίδα» δεν άφησε κανένα πρόβλημα να «πέσει κάτω» και ούτε έχει σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο για το πρόβλημα του οικοπέδου στην οδό Κολοκοτρώνη και για κανένα άλλο πρόβλημα.

Όσο για το γεγονός ότι πέρασαν δέκα μέρες και τα αυτοκίνητα δεν απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο οικόπεδο, θα μας επιτρέψει να επισημάνουμε ξανά πως ο αντιδήμαρχος είπε στις 31 Μαρτίου ότι τις επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η σύμβαση. Θα επικοινωνήσουμε με τον κύριο Αϊβαζίδη για να δούμε αν υπογράφηκε και πότε προσδιορίζει την απομάκρυνση των αυτοκινήτων από το χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ