Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κουτσούμπας στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Το Σεργιάνι»!

Ο Κουτσούμπας στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «Το Σεργιάνι»!

Σήμερα στο JobDay του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μπορούσε κανείς να βρει εργασία, να διευρύνει τις γνώσεις του γιατί σκέφτεται να αλλάξει εργασία, να δημιουργήσει καλύτερο βιογραφικό για να αναζητήσει εργασία.

Σήμερα όμως στο JobDay του δήμου Κορδελιού Ευόσμου μπορούσε επίσης κανείς να μάθει και πράγματα που συνέβησαν στο δήμο και δεν τα γνώριζε!

Έτσι μάθαμε πως στην κοπή της βασιλόπιτας του Χορευτικού Ομίλου Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι» παρέστη ο κύριος Κουτσούμπας!

Μάλιστα μάθαμε πως μόλις ακούστηκε το όνομα του κυρίου Κουτσούμπα, ορισμένοι τινάχτηκαν και έψαξαν να τον βρούνε με το βλέμμα τους.

Πριν προλάβουν όμως να βρούνε με το βλέμμα τους τον κύριο Κουτσούμπα, άκουσαν και την ιδιότητά του ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου.

Θα μπορούσε κατόπιν να ανακοινωθεί, πράγμα που δεν έγινε, η παρουσία στην κοπή της βασιλόπιτας του Θεόδωρου Κατσούκα, Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ!

Τελικά στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν μόνο ο Θόδωρος Κατσούκας, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για δράσεις που αφορούν στη συλλογή, επεξεργασία και διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών που αφορούν στην καθημερινότητά τους.

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ