Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Σάββας Ξενιτόπουλος φωτογραφήθηκε στο Job Day Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Ο Σάββας Ξενιτόπουλος φωτογραφήθηκε στο Job Day Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου

Σήμερα ο Σάββας Ξενιτόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Αντιδημαρχίας Παιδείας και Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, φωτογραφήθηκε στο Job Day Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Ο Σάββας Ξενιτόπουλος ήταν σήμερα πραγματικά εκεί και αν ακουστεί οποιαδήποτε φήμη ότι πρόσθεσε τον εαυτό του στις φωτογραφίες με φωτομοντάζ θα είναι φοβερή κακοήθεια.

Ο Σάββας Ξενιτόπουλος έδωσε το «παρών» στο Job Day Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κι έτσι δεν θα χρειαστεί να κάνει κανένα φωτομοντάζ. Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης γι’ αυτόν.

Το μόνο φωτομοντάζ που έγινε από κάποιους κακοήθεις είναι η φωτογραφία στο τέλος του παρόντος δημοσιεύματος που δείχνει τον Σάββα Ξενιτόπουλο να έχει τυλίξει σε αλουμινόχαρτο όλον τον μπουφέ της ημερίδας και να ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Κακοήθεια επίσης ήταν αυτό που διαδόθηκε από αυτούς που έκαναν φωτομοντάζ στη συγκεκριμένη φωτογραφία και έλεγε ότι ο Σάββας Ξενιτόπουλος παρέστη στην εκδήλωση γιατί αντί για ημερίδα, άκουσε μερίδα και κατέφθασε χωρίς να τον νοιάζει αν η μερίδα αφορούσε κοντοσούβλι ή σπληνάντερο!!

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ