Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιτέλους λειτούργησε ο διαγραμμιστής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Επιτέλους λειτούργησε ο διαγραμμιστής στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου αγόρασε, κατά την προηγούμενη διοικητική θητεία, διαγραμμιστή διαβάσεων πεζών, τον οποίο όμως δεν λειτούργησε ποτέ.

Το πρόβλημα ήταν ότι ο διαγραμμιστής αγοράστηκε από εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και ότι κανένας δεν μπορούσε να εκπαιδεύσει υπάλληλο του δήμου να δουλέψει το μηχάνημα.

Με ενέργειες του Πέτρου Μεσθανέα, αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών Κορδελιού Ευόσμου, βρέθηκε άνθρωπος που γνώριζε τη λειτουργία του διαγραμμιστή, ήρθε στο δήμο και έδειξε πώς δουλεύει το μηχάνημα και σήμερα συνόδευσε τον διαγραμμιστή στην πρώτη έξοδό του στους δρόμους του δήμου.

Με τη λειτουργία του διαγραμμιστή ο δήμος μπορεί να κάνει χρονοδιάγραμμα διαγράμμισης των διαβάσεων πεζών και να διαγραμμίζει ο ίδιος, χωρίς να χρειάζεται να δίνει τη συγκεκριμένη εργασία σε εργολαβία, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Ο δημοτικός διαγραμμιστής επιτέλους σήμερα λειτούργησε και αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό στον Πέτρο Μεσθανέα, αφού το μηχάνημα αυτό και θα κάνει τις διαγραμμίσεις όταν πρέπει και επιπλέον θα εξοικονομεί χρήματα για το δήμο, αφού το μόνο έξοδό του θα είναι οι μπογιές.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Μεσθανεύς θα δεχτεί τα συγχαρητήρια ανεβασμένος πάνω στο καλάμι που του καταλόγισε ο κύριος Δεμερτζής!!

Π.Π.

Ενόχλησε και ο διαγραμμιστής και ο Πέτρος Μεσθανεύς
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ