Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στη σύσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στη σύσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Στη χθεσινή σύσκεψη της 4ης Απριλίου 2024 υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης και οι δήμαρχοι του νομού Θεσσαλονίκης και συζητήθηκαν τα προβλήματα ασφάλειας και ένα πλαίσιο επίλυσής τους.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη είπε ότι το υπουργείο είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και έχει τις ίδιες ανησυχίες με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Θεσσαλονίκης όσον αφορά την παραβατικότητα και εγκληματικότητα στην πόλη.

«Συζητήσαμε και παραθέσαμε τα προβλήματα που έχουμε στους δήμους και προτείναμε λύσεις. Συμφώνησε ο υπουργός. Όσον αφορά τις λύσεις, μας πρόλαβε και μάλιστα δρομολογούνται παρόμοιες λύσεις με αυτές που εμείς προτείναμε», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Φεύγουμε από αυτή τη συνάντηση πιο αισιόδοξοι για την ασφάλεια των πολιτών. Πιστεύω ότι το επόμενο χρονικό διάστημα η τοπική αυτοδιοίκηση, με τα εφόδια που θα πάρει από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θα μπορέσουμε να παρέχουμε ασφάλεια στους πολίτες».

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Αλεξανδρίδης υπογράμμισε τα εξής:

«Θέλουμε να προσεχτεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, καθώς είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στη βόρεια Ελλάδα, αυτός με τον πιο νεανικό κόσμο, αλλά και με τη μεγαλύτερη παραβατικότητα.

Ζητήσαμε να γίνει μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η δράση των παραβατικών ομάδων που υπάρχουν στην περιοχή, στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας και ένα νέο κτίριο για την Αστυνομία, το οποίο θα μπορεί να στελεχωθεί με περισσότερο κόσμο.

Ευχαρίστησα την Ελληνική Αστυνομία γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν πιο συχνές περιπολίες στο δήμο μας και γιατί προσπαθεί να δώσει λύσεις. Πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι κάτι μόνιμο και ότι θα πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ