Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑχαρακτήριστη συμπεριφορά του κυρίου Δεμερτζή απέναντι στον τέως δήμαρχο

Αχαρακτήριστη συμπεριφορά του κυρίου Δεμερτζή απέναντι στον τέως δήμαρχο

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο κύριος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Χρήστος Δεμερτζής, απευθύνθηκε με αχαρακτήριστο τρόπο στον τέως δήμαρχο, Πέτρο Σούλα.

Ο κύριος Δεμερτζής επιτέθηκε φραστικά στον κύριο Σούλα γιατί θεώρησε πως τον ειρωνεύτηκε σε κάποια στιγμή, παρά το γεγονός ότι ο τέως δήμαρχος διευκρίνισε πως έκανε χιούμορ.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας ξεχνώντας πως απευθύνεται σε τέως δήμαρχο ο οποίος είναι 40 χρόνια μεγαλύτερός του στην ηλικία, παρά τη διευκρίνηση του κυρίου Σούλα, συνέχισε να επαναλαμβάνει την φράση «Με ειρωνευτήκατε» και συνέχισε να του απευθύνεται με φράσεις όπως «Θα σας φοβηθώ νομίζετε; Φωνάζετε», «Να μιλάτε καλύτερα».

Αποτέλεσμα του αχαρακτήριστου τρόπου του κυρίου Δεμερτζή ήταν να βγει ο τέως δήμαρχος εκτός εαυτού. Δεν είναι και λίγο να σου απευθύνουν το λόγο άνθρωποι τόσο μικρότεροι στην ηλικία με αυτόν τον τρόπο. Ο κύριος Δεμερτζής, ακόμα και αν πίστευε ότι τον ειρωνεύτηκε ο κύριος Σούλας, θα έπρεπε, εφόσον έλαβε διευκρινήσεις, να σταματήσει. Μάλλον ο κύριος Δεμερτζής θα έπρεπε να σταματήσει ακόμα κι αν δεν λάμβανε εξηγήσεις από τον τέως δήμαρχο. Δεν σταμάτησε όμως. Θεώρησε πολύ φυσιολογικό να απευθύνει το λόγο με αυτόν τον τρόπο στον τέως δήμαρχο, ο οποίος παρεμπιπτόντως επί δεκαετίες στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει δώσει δικαιώματα.

Δεν φταίει όμως μόνο ο κύριος Δεμερτζής. Η ευθύνη βαρύνει και το δήμαρχο, ο οποίος πολλές φορές έχει απευθυνθεί στον τέως δήμαρχο με τέτοιον τρόπο. Μάλιστα και στη συγκεκριμένη αντιπαράθεση του κυρίου Δεμερτζή με τον κύριο Σούλα, ο κύριος δήμαρχος παρενέβη για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να δώσει αέρα στα πανιά του κυρίου Δεμερτζή, επιτιθέμενος κι εκείνος φραστικά στον τέως δήμαρχο.

Αυτή είναι η διοίκηση του Κλεάνθη Μανδαλιανού με πολύ ήθος και με πολύ όραμα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ