Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Ξενιτόπουλος μπορεί να ψηλώσει και να λεπτύνει τον Αϊβαζίδη!

Ο Ξενιτόπουλος μπορεί να ψηλώσει και να λεπτύνει τον Αϊβαζίδη!

Σήμερα το πρωί η «Αγκίδα» έκανε ξανά ρεπορτάζ στην οδό Κολοκοτρώνη στο Ελευθέριο Κορδελιό στο «νεκροταφείο» παλιών αυτοκινήτων.

Στο οικόπεδο με τα πεταμένα αυτοκίνητα ήταν και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κορδελιού Ευόσμου Βασίλης Αϊβαζίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην «Αγκίδα» που θα δημοσιευτούν αργότερα σήμερα το απόγευμα.

Καθώς τελειώναμε το ρεπορτάζ στο «νεκροταφείο» παλιών αυτοκινήτων, τηλεφώνησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Παναγιώτης Καμπαρούδης, ο οποίος μαθαίνοντας για το ρεπορτάζ ρώτησε εάν οι φωτογραφίες του Βασίλη Αϊβαζίδη είναι καλές και αν βγήκε ψηλός και λεπτός.

Στην απάντηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τον Βασίλη Αϊβαζίδη ψηλό και λεπτό, ο Παναγιώτης Καμπαρούδης επισήμανε πως εκείνος γνωρίζει τον άνθρωπο που μπορεί να το κάνει και αυτός είναι ο Σάββας Ξενιτόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής!

Ακόμη γελάμε με αυτό που είπε ο Παναγιώτης Καμπαρούδης. Είναι σίγουρο ότι ο Σάββας με το φωτομοντάζ μπορεί να κάνει και τον Βασίλη Αϊβαζίδη ψηλό και λεπτό!!

Ευτυχώς οι αντιδήμαρχοι έχουν χιούμορ, πράγμα που δυστυχώς σπανίζει στις μέρες μας και στον τόπο που γέννησε τον Αριστοφάνη!

Σ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ