Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈχασαν οι ομάδες στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Έχασαν οι ομάδες στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

Στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, που διεξήχθησαν στις 27 Μαρτίου 2024, ηττήθηκαν οι ομάδες και αυτό το μαρτυρούν τα αποτελέσματα, τα οποία είναι ισχυρό μήνυμα προς όλους για το μέλλον.

Μεγάλοι κερδισμένοι προσωπικά ο απερχόμενος πρόεδρος Κώστας Βασιλειάδης και ο απερχόμενος υπεύθυνος επιτροπών Ζαχαρίας Κουιμτζής. Ο πρώτος, σε σύνολο 288 ψηφισάντων για το Διοικητικό Συμβούλιο, έλαβε 178 σταυρούς και ο δεύτερος έλαβε 127 σταυρούς. Από το εννεαμελές απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έθεσαν υποψηφιότητα πέντε άτομα και εξελέγησαν μόνο οι Κώστας Βασιλειάδης και Ζαχαρίας Κουιμτζής.

Κερδισμένος ήταν και ο Γιάννης Σούλας, ο οποίος ήταν στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά παραιτήθηκε προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του δημοτικού συμβούλου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ο Γιάννης Σούλας έλαβε 123 σταυρούς.

Πέντε υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού ήταν υποψήφιοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές. Από τους πέντε μόνο ένας κατάφερε να εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο αποτέλεσμα των εκλογών έπαιξαν ρόλο και προσωπικές συμμαχίες που έγιναν πέρα από ομάδες. Κυρίως όμως έπαιξε ρόλο η προσωπική δουλειά και η προσωπική επιρροή. Οι σταυροί που έλαβε ο απερχόμενος πρόεδρος είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έκανε στον Εμπορικό Σύλλογο, την οποία αναγνώρισε το εκλογικό σώμα. Είναι προφανές πως το 62% του συνόλου των ψηφοδελτίων που είχαν σταυρό προτίμησης στο όνομά του αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Το γεγονός είναι ότι το εκλογικό σώμα αποφάσισε πως ο πρόεδρος του συλλόγου πέτυχε στο έργο του και ταυτόχρονα αποφάσισε την ανανέωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Αποφάσισε δηλαδή να εκλέξει έναν έμπειρο πρόεδρο με νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο, αν εξαιρέσουμε τους Ζαχαρία Κουιμτζή και Γιάννη Σούλα, στους οποίους προφανώς αναγνωρίστηκε συμβολή στην πετυχημένη παρουσία και δράση του συλλόγου.

Το μήνυμα που έστειλε το εκλογικό σώμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ένας επιτυχημένος πρόεδρος δεν αλλάζει. Από την άλλη έστειλε μήνυμα συνεργασίας για να πάει μπροστά και η αγορά του δήμου και ο δήμος συνολικά πέρα από ομαδικές στοχεύσεις και επιδιώξεις. Το μήνυμα δεν απευθύνεται μόνο στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού. Απευθύνεται και στη διοίκηση του δήμου.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ